bubuiledudu Bugün opu oldum ama hiç düşündüğüm gibi uyanmadım ya çok sancim vardı tampon koymuşlar bide baya kanamaliydi ama sonrasında azaldı regl.gibi değil regl gibi olursa sıkıntı dediler hastanede. Ağrım da Bi tık azaldı ama çok çok iyi değilim hala bide kemik ağrılarım var neden acaba sağ omzum görüş kafesim sırtım iğne batar gibi oluyor birden yani Bi uzanayım dedim acıdan ağladım kalkamadım kalkınca geçti böyle şeyler yaşadınız mı hiç normal mi yani bununla alakası var mı bide
Eken012 bubuiledudu ben opudan sonra cok kötü oldum kasık ağrısı, nefes almada sıkıntı, mide bulantısı. Bende cok fazla yumurta toplandıgımdan oldu. Telaşlanma bir problem yoktur insallah bazı hastalardan kanama oluyor, lekelenme
bubuiledudu Eken012 kac tane toplandı sizden bende göğüs kafesimde omuzda ağrı falan var gazdan dolayı mı anlamadım kasik ağrımı geçti 13 tane toplandı benden yani çok aşırı da değil ama 2 kürtaj geçmişim var hissetmemiştim onlarda birsey sonrasında acaba kurtajlardan dolayı mı hassasiyetin oluştu bilmiyorum
Eken012 bubuiledudu 25 tane toplanmıstı. Ohss belirtileriydi benimki. Doktoruna sorsaydın bana sonrasında igne ilac vermislerdi. Agrı kesici falan verirse al gonlunu ferah tut insallah bir sıkıntı yoktur
bubuiledudu Eken012 bana da hap verdi ağrı kesici ama yarın geçmezse arayacağım şuan gaz sancisi ağır basıyor