Hjilhn mervisk hiç degılmış doktor oyle söyledi 3 ayrı hekıme gorundum bem bide ve üçüde aynı şekıl en fazla alman gereken kılo 4 olmalıydı dedi
Dodomoms 26.hafta 4,5 kilo almışım 3 kilosunu tatilde bir haftada aldım şimdi yine yavaşladı ama o bir haftada nasıl oldu bilmiyorum valla 3 koca kilo hdhsjsu
anneoluyoruuumm16 Hjilhn aslında 98 ile hamile kaldım 99 oldum sonra bulanti kusma 7 kg verip 92 oldum. Şimdi tekrar 7 kg almış oldum
Erden37 Hjilhn Bugün 27 haftalık oldum bu zamana kadar 3 kilo aldım. İlk hamileliğimde 36 haftalık doğum yaptım 12 kilo almıştım. Bunda daha az gidiyo çok şükür inşallah böyle devam eder 🤲🏻😅
Erden37 Hjilhn Özellikle dikkat ettiğim bişey yok.herşeyi yiyip içiyorum Sıcaktan çok fazla yiyip içilmiyo zaten. Sıcaktan dolayı suyu ekstra çok içiyorum sadece
koalamiyim Hjilhn ben de o haftalarda 10 kilo almıştım üstüne almadım. Ani bi kilo alma atağı yaşadım ama 27 haftalık oluyoruz 3 haftadır sabit gidiyorum 😅 İlk hamileliğimde 24 kilo aldım bebeğim emeklemeye başlayıp hareketlenince 2 ay içinde gitti hepsi o yüzden hiç takmıyorum 🫢
Mavigozunannesi Hjilhn bende 23 haftalik 8 kilo almışım ama 49 la hamile kaldım suan herkes çok güzel oldun kilo verme desene benim içim gidiyor 57 kilo olmusum🤣