Orucu12 Arkadaslar dikkat edin instagram zevk atölyem sayfası dolandırıcı parayı attıktan sonra engelliyor şikayet ederseniz de sevinirim yazık ınsanları kandırmasın daha fazla
Ao526- Orucu12 Ahh bende burda çok uyardım… kapı süsünden bende dolandırıldım ne yazıkki.. Adli süreçteyiz bakalım ne olacak atölye hobim ve zevk atölye ikiside aynı insana ait ve dolandırıcılar…
Kediannesi1 Orucu12 bankanızı arayıp paranızı geri aldırın ben bir kere yaşadım aynı gün içinde hemen çözülüyor aynı gün geçtiyse de arayın belki bir çözüm bulurlar
Orucu12 Ao526- ayy valla ben anlamadım hiç denk gelmedim annem almıs cok uzuldum az bir parada degil insanların nasıl rahat ediyorlar
Ao526- Orucu12 Maalesef… bide doğmamış bebekler üzerinden dolandırılmak daha üzücü. Ne kadar aciz insanlar. Allah bildiği gibi yapsın
Orucu12 Yazmelegi_ hiç zevk atölyeme denk gelmedim hobi sayfasını gördüm onunda aynı oldugunu bilmiyordum
Haticengin17 Tofisa diye bi mağza var tesetturluler bilir orasida bir aydir benim kargomu gondermedi eskiden urun almistim sorun yoktu şikayet sayfasi yıkılıyor alisveris yapmayin bacılarım.
xbebegimx Haticengin17 aa cok sasirdim 3-4 kez alisveris yapmistim zmaninda gelmisti, birdaha almayalim o zaman🫤
Orucu12 Kayaderler keske bı kac sayfa gordum ama hiç aklımda kalmadı gercı annem yeni söyledi sayfayı belki ondan dikkatımı cekmedi yazık kadın biriktirmiş almıs cevap yok engellemiş Allah yedirmesin
Orucu12 Haticengin17 aslında gönderdiğiniz bankadan kayıt acabiliyormusuz ve bir cok kişi olursa toplu ıade olur dedi banka ben arayıp sıkayetcı oldum su ıbanlı su sahıs uruniçin aldı ve urunde yollamadı dolandırıcı birçok kişiye yapmıs dıyerek sıkayet dılekcesı olusturdum sizde yaparsanız daha cabuk sonuc alabiliriz
defnezumram https://instagram.com/zevk.atolyem?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bu sayfa mı acaba şikayet edecem ona göre ?