a_yse12 Kızlar bu hafta cidden hisetiyorum artık bebeğimi bian yok Diom ama tık tık atıyor 🥰 ilk gebeliğim sizlerdede oluyor mu bu haftalarda
Birannis a_yse12 bende 17+4 um henüz hissedemedim sabırsızlıkla bekliyorum 🙃 ilk hamileliğimde 16 da hissetmiştim
Nerfemm a_yse12 ben ilk gebelikte erken hissetmistim ikincide 19 20 gibi hissettim o pitpitları. İlerleyen haftalarda o pitpıtlar güm güm olacak ve sürekli saga sola kayan bir gœbekle dolancan 😂
a_yse12 Birannis bnm ilk cnm bide biraz kiloluyumda uzanırken resmen hissetiom tabi durmadan deqil arada bı @Nerfemm ayyy inşallah onun yolunu çok gözledim bal kaymak gelir o pıt pıt güm gumler 🥰😂🙏🏻❤️
a_yse12 @A-eren Bn hissetiyirum elimi karnıma koymadan önceden hafif bastirirdim tık tık ederdi bagirsakmis elle hussetilmezmis dediler 3 4 gündür resmen hissetiyorum
123bebek-21 a_yse12 kızlar merhaba bişey sorucam ilk 3 ayda ne sıklıkla hastaneye gidilmeli ilk Bebişim
11-02- 123bebek-21 eğer düşük riski yoksa ayda bir gidiliyor benim doktorum ayda bir kez gelmen yeter demişti bu ayın 21 inde gittim ağustosun 21 inde gideceğim
Silaanne23- a_yse12 19 haftalık olduk bi hisler var öyle içimde sanki karın geriliyor birden bırakılıyor gibi o olabilir o zaman 🩷
123bebek-21 a_yse12 gittim ama bişey demiyor o bende nerdeyse her hafta gidiyorum iyi bişey Mi bu bilmiyorum 10 gün aralıklarla gidiyorum
ZeroKado @Zehrabal1 eliniz karnınızda olunca mı hissediliyor yoksa normalde dururken de o hissi hissedebiliyor musunuz ben elim sürekli karnımda bekliyorum 🤦🏼♀️