gamzecgr Prllesra valla çok tavsiye edilmiyor içim rahat etsin diyorsanız formaldehit içermeyen ojeler var onlardan kullanabilirsiniz onların zararı yok 🌸
Pnr_KMRC1 Prllesra 33+4 haftalık hamileyim başından beride oje sürüyorum doktorumda bişey demiyor kalıcı oje bile yaptırıyorum ben
-Ozlem58- Sürüyorum ben normalde tırnak kemirirdim hamile olunca tırnağın uzadı ben de kemirmemek için oje sürüyorum belli olmayan et rengi ojeler
Ezgiaek Valla ojeye sıra gelene kadar soluduğumuz havayı düşünürüm yani😁 benim ellerim de ayaklarım da hep ojeli💅
Brokolii Prllesra doğumuma az kaldı bu aya kadar hep protez tırnak artı kalıcı oje yaptırdım sür ya da sürme diyemem muhakkak zararı vardır ama fazla sakınılan göze de çöp batar düşüncesindeyim 🤷♀️
minikoannesi123 Prllesra ben hamileyken protez tırnak da yaptırmıştım, kalıcı oje de yaptirmistim. Doktorum bir sorun olmaz demisti
Sera4 Prllesra ilk 5 ay yves rocherin ojelerini kullandım sonra saldım normal ojelerimi de kullanıyorum 😄 bence önemli olan aseton onu da yves rocherin asetonunu kullanıyorum
Aseer Papatyaaa__ sizin yakında gelir bebişiniz, sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻🙏🏻 bence de hurafe ya