Mutlulukkk Susamana arnavutkoyde ve bizim burda ssultangazide doktora gittim. Arnavtkoydeki önder dr, burdaki gül dr
Maydogdu34 Mutlulukkk Liv hospital da Mehmet Serdar Kütük var işinin ehli prof. Dr. Benim bebeğimin beyninde sıvı vardı perinatoloji için ona basvurmustuk sonra kadın doğum olarak ondan devam ettik ve bizi inanılmaz rahatlattı 🙏♥️ kesinlikle tavsiye ederim 🙏
Maydogdu34 Mutlulukkk canını sıkma hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏♥️ Rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin 🥰
gozidk Mutlulukkk Prof. Dr. Rehat Faikoğlu Acıbadem hastanesi beylikdüzü kesinlikle git öğretim üyesi zaten kendisi aynı zamanda
Maydogdu34 Mutlulukkk evet yeni geçti bı kaç ay oldu. Daha önce bezmialemdeydi ben orada doğum yaptım. Ama serdar hoca genelde sezeryana giriyor diye normal doğum için anlaşmadık ve ona rağmen suni sancı verildiği zaman gelip benimle konuştu, rahatlattı 🥰
Maydogdu34 Hulyab Hiç bilmiyorum başka hastaneye geçtiği için bilgim yok maalesef 🙏 hastane bilgi veriyordur belki yarın bı arayıp sorun isterseniz 🙏🌸
Ebebe Mutlulukkk perinatolog Altan cebeci. (Beylikdüzü) Doktor olarak da prof Dr suna ozdemir Ataköyde muayenesi var.
MaviJournal Medipol Bahçelievler Doç.Dr. Derya Kanza Gül. İşinin ehli bi doktor. Hastaları çok memnun ve güler yüzlü. Tecrübeli de biri
NurYm Mutlulukkk kendisi prof doktor realist bir yaklaşımı var ve bütün olasılıkları da söylüyor güzelce anlatıyor ☺️ siz canınızı hiç sıkmayın Allah sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 güzel dilek ve dualarım sizinle inşallah ölçümlerde yanlışlık olmuştur 🙏🏻
Maydogdu34 Mutlulukkk kesin ucmustur tabi ona şüphe yok 😅 ama imkanim olsa gideceğim ilk doktor Serdar hoca olur 🙏♥️