mihraveannesii Monaaa arada mide bulantısı dışında bir belirtin yok ama henüz çok yeniymiş bugün doktora gittim adete göre 5+2 ama henüz beta 170 ikinci kere verdim yükseliş güzel bir hafta sonra kese için gel dedi. Sizin beta durumunuz nasıl
Gixemm Monaaa ben bu gün öğrendim daha bende koku hassasiyeti ve kaşık ağrısı var bide sıcak basıyor 😀
Monaaa mihraveannesii benm tüp bebek tedavısı oldu. Transferden sonrakı 7. Gün beta 88 di 12. Gün ise 947 cıktı . Yarın yine kan verıp duruma göre kontrole gıdeceğim .
mervemom58 Merhaba bugün 4+5 olduk kesemiz bugün gözüktü 5.haftaya doğru net gözüküyor bebek kesesi oluştuysa 🥹 1 gün bile çok önemli demişti doktorum
Aysnr11 Monaaa 4+0 göğüs ağrısı, kasık ağrısı, uyku hali ve halsizlik ara ara da mide bulantısı oluyor inşallah allahım sorunsuz şekilde kese görmeyi kalp atışı duymayı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🫶🏻🌸
mihraveannesii Monaaa cumartesi günü versim 80di dün verdin 170 di. Doktor güzel yükselmiş takibe gerek yok haftaya 6binlere ulaşır o zaman gel dedi