Burcu7260 Kızlar doktor 10 kutu yazmış eczacı raporunuz gözüküyor ama fiyat 800 tl dedi nasıl oluyo yardımcı olabilir misiniz
dudaktan_kalbe25 Burcu7260 dogrdur ama 10 kutudan bahsediyosun cümkü bu ilaclar pahalı normalde bn saglık ocagına yazdırdım 2 kutu eczane 200 verdim düsün yani
Ozge56 Burcu7260 normal canım KDV fiyatını ödüyorsun. Kutusu zaten 650 tl 10 kutu 800 tl normal raporlu bu şekilde. Bende 6 kutuya 600 tl ödedim
Busekose Burcu7260 ben 3 kutusunu toplam 45 tl’ye aldım bu raporu veya reçeteyi sürekli yeniletmemiz mi gerekiyor yoksa zaten sistem de görünüyor mu bir de toplu olarak alamıyor muyuz ?
Bebegim3444 Burcu7260 suan raporsuz sigorta karşılamadan 750 tl civarı. Bende biraz once bir tane yazdırdım 100 tl verdim. Ama ikincisini vermiyor. Raporlu olunca da cok veriyor ama bir miktar ucret ödeniyor. Aynı zamanda bugun ilaclara yüzde otuz zam yansıtıldı.
Burcu7260 Bebegim3444 normal de e nabız da rapor gözüküyor ama eczacı bu fiyat demiş rapor olsa bile 800 tl 10 kutu
Bebegim3444 Burcu7260 evet bende ucretsiz sanıyordum raporlu ama cok arkadaşım var o sekilde raporlu alan ucretli alıyorlar
Yenibirii Burcu7260 canim enabizdan recetelerim bölümüne bir girip bak. Doktorun yazdigi ilaclarin katilim payi yaziyor orda
Glsnomr Bende rapor var ve hiç ödemedim rapor çıkmadan önce bir kutuya 80 TL ödüyorsun rapor çıktıktan sonra raporla beraber gidip eczaneden aldığımda 9 kutu para ödemedim.
Tgcgkhn Burcu7260 ben hiç para ödemeden alıyorum doktorun raporu yazma içeriyle alakalıymış söylerseniz düzeltir kadın doğumdan sonra kalp doktoru yazdı ondada para ödemedim