User22 Beşik olarak park beşik alıcam oda takımınıda montessori istiyorum arkasında çatı olanlarındn Internette buldum ama farklı şehirledeler Bursa da satan bi yer biliyomusunz veya bulunduğunuz şehirde önerebilceğiniz bi yer var mı ?
Aysegul1805 User22 baby mall da vardı bi kaç çeşit özdilek parkın karşısındaki sırada kalıyor izmir yolunda oraya bakabilirsiniz
EbruBoluKaya Bende fethiyede arıyorum aynı şeyi ama bulamıyorum hep başka şehirlerde onlarda kapıya teslim ediyor.
EbruBoluKaya ipeklinaismom hayır bulamadım magiclife dan genç odası 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım sepet beşiğimiz vardı
ipeklinaismom EbruBoluKaya gerçekten mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz ya bende çilek mobilya ile caplonmaya bakicam bir
EbruBoluKaya ipeklinaismom caplonmaya baktım bende çok pahalıydı çilek mobilyaya bakmadım. Bulmak burda gerçekten çok zor. Mobilyacıların olduğu caddeyi baştan aşağı gezdik biz ama bebek odası olarak sınırlı ve çok pahalıydı internetten almayada güvenemedim o yüzden dolap şifonyer aldım sadece
ipeklinaismom EbruBoluKaya caplonba 8 bin dedi çatılı çilek de catisiz 6500 dedi alt çekmece olursa onada +3500 dedi nasıl yapcam bilmiyorum bı cekmeceye o kadar vermekte bilemedim ikisi arasında kaldım
EbruBoluKaya ipeklinaismom siz sadece yatak bakıyorsunuz sanırım ben komple dolaplı Dalan baktığım için fiyatlar çok yüksek gelmişti. Şöyle evet bir çekmece için pahalı ama yeriniz azsa oyuncaklarını toplamak için çok iyi oluyor yada bazıların içine ekstra yatak koyup ikinci yatak olabiliyor elinizin altını güzel topluyor
ipeklinaismom EbruBoluKaya evet sadece karyola olarak bakıyorum dolabimizi aldık muhtemelen çilek mobilyadan alicam seçenek de çok az çünkü
Seher1616 Bbutik mobilya var Instadan bak istersen dolap aldım ben sadece ama takımlar falan da var tek de alabilirsin güzel ürünleri bi çok yerde var şubesi