1prensesannesi_ Efegz evet canım normal haftana göre bebek yerine yerleşiyor o yüzden oluyor kanaman vs veya ağrın geçmezse bı doktora git ne olur ne olmaz kontrol ettir ☺️
A_svgn Efegz bende 9. haftamdayım ve tek taraflı batma hislerim çok oluyor gün içinde bulantılarım geçti ama göğsümde hassalık var ve karnım çok şişiyor umarım bunlar sağlıklı belirtilerdir insan bazen korkuyor
bdenerigokce Efegz böyle postlar görünce duygulanıyorum🙈 ne günlerdi yaaa diye bende de oluyordu hatta adet ağrısı gibiydi ama artık yok😂
bdenerigokce Efegz hamilelik nasıl geçti yaaa bi anda diyenlere sadece gülümsüyorum 😂 hiç de bi anda değil yani iliklerime kadar hissettim ben hamileliği😂 inşallah senin de kolay geçer 🫶
Efegz bdenerigokce bende sanırım daha 9. Haftadan gülüyorum 😀 özellikle son 10 günde daha çok bulantılarım arttı siz ne kullandınız bulantı için
bdenerigokce Efegz prilam kullandım ben o baya iyi geldi ama tamamen bitirmedi maalesef, özellikle arabaya binecekken aldım hemen bi de kendimi aç bırakmamaya çalıştım olabildiğince azalttı yani