Ozderr Ydm88 d vitamini hat safhada düşük ilaç kullanıyorum bunun için enfeksiyon da var fakat doktor ilaç yazabileceğim boyutta değil dedi
mineeeee Ydm88 benimde d vitaminim düşük baya ilaç kullanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonun da var maalesef geçmek bilmiyor
Irmakdkm D vitamini düşük değil ama idrar yolunda biraz enfeksiyon çıktı monural 3 g granül içeren saşe bir kez içilen toz verdi bu akşam yatmadan önce içicem sen gittin mi ?
Tugce60 Uroday toz verdi bana da hatta bulantım bile azaldı, enfeksiyon bulantıyı çok fazla arttırırmış
Sinem123 Benim de d vitaminim çok düşük hergün d vitamini içmeme rağmen. Geçen hafta enfeksiyon da çıktı. Monurol ve vagi-hex verdi doktor. Biri vajinal fitil. Onu kullanıyorum şuan.
BBusraa Ydm88 enfeksiyon yok ama d vitaminim düşük. Doktorum bir tane d vitamini ampul olanlardan almamı söylemişti onu içtim o kadar tek seferlik
Hs4523 Ydm88 benimde d vitaminim çok düşük 5 çıktı en son kinde takviye kullanıyorum devamlı 26 haftalık hamileyim
Gul-akb-2018 Hs4523 merhaba çok eski paylaşımınız ama gebelik te d vitamininiz eksikmiş bebeğinizde bi sıkıntı oldumu
Baby_is_loading Bende vitamin d kullaniyorum ama damla seklinde..enfeksion da vardi fitil ve ilcla kecmisdi simdi yine var ve fitil yazdi doktor