Bende pcos belirtileri vardı bekarken 2 3 ayda bir adet oluyordum doktor doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım ilaç kullanmayı sevmiyorum. C life kullanan ve faydasını gören yakınlarım var. Evlendikten sonra başladım macuna kişiden kişte göre kullanım süresi değişiyor ama en az üç ay kullanmak gerekiyormuş ben 1.5 ay kullandım baktım her ay adet olmaya başlayınca bıraktım. Sonra tekrar 2 aya çıktı adetim. Devam edecektim kullanmaya tam ki hamile olduğumu öğrendim. Bu arada çok ilgililer çok yardımcı oluyorlar hamilelik düşünmediğimiz için ona göre kullanma talimatı vermişlerdi. Kadın doğuma gittim hep bu arada kontrollere önce sağ tarafında basit kist var dediler sonra sol falan filan ama ben içten içe hamile kalmamı bu macuna bağlıyorum Allah’ın nimetiyle tabi. Çünkü annemin bir yıl ablamın iki yıl sonra çocukları olmuş ve onların da adeti düzensiz. Diğer ablamın hiçbir sorunu yok ama iki yıldır onun da olmuyor. Korunmayı bırakmıştık ama hemen hamile kalacağım asla aklımın ucundan geçmiyordu bu sebeplerden dolayı.