User22 Kış bebeği olucak nasipse ocakta doğucak yeni doğan için uzun kollu alırım diye düşünüyorum ama hiç bi fikrimde yok uzun kollu kısa kollu yada sıfır kol ay ay nasıl tercih edilmeli
Harvicell User22 bir oğlum var yaz bebeği onun hep kısa ve sıfır koldu . Şimdi de aralıkta doğum yapcam 3-4 tane uzun kol alacağım ilk 1 ay için abisinden kalanlarda var idare edecem ama 1ay 40 gün kadar uzun giydiririm.
Memolininannesi User22 kışın doğacak olana uzun kollu 6 aya kadar zaten hazirana anca ısınıyor habalar artık 6 aydan sonra kısakollu tercih edin benimkide aralığa denk geliyor
guzelanne01_ User22 kızım ocak 26 dada doğdu canım hepsi uzun kolluydu ki adanada yaşadığım halde hava soğuktu alttan uzun kollu çıtçıtlı badisini giydirirdim üstünede Ayaklı takımını
Kukulikukuli12 User22 Eylül dogumlu kızım. Kısa tercih ettim 5 6 tane Kasım sonrası için uzun aldım. Şimdi 2.ye hamileyim kasım sonu Aralık bası gibi dogum olacak. Uzun kollu alırım
Aysensrkan Benim Aralıkta doğum nasip olursa. Ben karışık alıyorum yarım ve uzun kollu olarak dışarı çıkarken uzun evde kısa giydiririm zaten içine giyiyor
Mavii- Benim ilk bebeğim kışın doğdu buda kışın olacak nasipse. Ben hiç uzun kol tercih etmedim ister istemez altta kolları toplanabiliyor. O yüzden sıfır ve kısa kollu tercih ettim gerektiğinde yelek battaniye vs kullandım