Busece06 Kızlar ya menülerinizde ne var valla ne yapcağımı şaşırdım aetık zaten haftaiçi çalıısyorum iş çıkışı ne yapsam diye düşünmekten geç oluyo
Daisy0000 Busece06 Eşimle kayınpederim kemikli et pişireceklermiş,içine patlıcan patates sarımsak soğan vs koyuyoruz,sulu yemek olduğundan çorbaya vs de gerek kalmıyor tek çeşit doyuruyor,yanına salata vs oldu bitti
Momofbebito Busece06 Busece06 patates bezelye pilav en sevdiğim üşengeç gün menüsü yanına da yoğurt adam olana çok bile😅🧚🏻♀️
elif-asil Busece06 bamya pilav salata meyve derkn bnce yaz için yeterli çorba sıcakta pek gitmiyor bizde
buusur Busece06 bugün yemeğim yok bende bilmiyorum çok sıcak canım hiç sulu yemek istemiyor hep aperatif şeyler istiyor dün kısır milföy yaş pasta birde kakaolu pasta yaptım gün yaptık eşimle 😂😂
Totanseyma Busece06 buzlulara haşlanmış nohut vardı onu yapcam eşimde yok tekim evde yanına bide pilav bitti
Aslan10 Busece06 tavuklu bezelye yemeği pilav ortaya salata bide Tarhana çorbası mis 🥰 10 gündür yokum evde eşim yemeklerimi özlemiş ne yaparsan yap yeterli sen yap dedi 😂😂😂 şuan çiğ et versem yer arada böyle özletmek lazımmış 🥰🥰🥰
Minigininannesi Busece06 tavuk but sosladim airfrey atcam yanına da biber ve domates atarım közlenir. Pirinç pilavı ve cacık 😋
Yazmelegi_ Busece06 sıcaktan bisey yenmiyor ama eşimin kardesi gelecek diye fırına tavuk patates sürdüm yanina karpuz yeter iste
01170525 Busece06 taze fasulye yayla çorbası yeter hava sıcak başka bir şey yiyesimiz gelmiyo yaninada karpuz kavun semizotu yoğurtlusu
Nurozi Eltimdeyim menüyü ben düşünmüyorum şükür😂 oda biber dolması, tavuklu mantar sote cacık falan düşünüyor