MerveH11 Erken gebelik testini kullanan var mı? Yanılma payı oluyor mu acaba bilemedim..Sizce güvenebilir miyiz 😊
Cancan2 MerveH11 2 hamileliğimi de erken gebelik testiyle öğrendim ben prodoctor diye bir markayı kullandım
Aslan10 MerveH11 reglime 1 hafta kala öğrendim prodictor testle silik çıktı sonra kan verdim öyle görmemiştim görumcem çok ısrar edince regli günüm bi daha kaset test yaptım ilk idrar damlatiigim saniye de kıp kırmızı olmuştu 😂😂😂 silik te olsa hamilelik çıkarıyor
MerveH11 Aslan10 Yaaa çok sevindim 🥰 Bende denedim şimdi silik çıktı reglime 6 gün var ama emin olamadım yarın tekrar yapıp ona göre kan vermeyi düşünüyorum ☺️
Aslan10 MerveH11 silikse vardır canım kan ver hemen acilden gir mide bulantısı kasik ağrısı var de hamilelik şüphesi var mı diye soruyor zaten hemen doktor kan ver bi inşallah hayırlısı olsun canım ❤️ ❤️
Aslan10 MerveH11 aynen daha çabuk çıkıyor yarım saat 40 dakika gibi bi süresi var ama acilden direk sonucu alın e nabıza geç düşüyor çıkmadı diye gece 2 ye kadar bekledim uguyamayinca acile gitmiştim geri gece yarısı 😂😂😂