Ezgi-08 Merhabalar. Kan vermiştim ve sonuçlarımda TSH baya bi yüksek çıktı. 7+5 haftalık hamileyim. Yani 9.5 çıktı. Sınır en fazla 4.9 olmalıymış sanırm. Birde kanımda sınırda çıktı kansızlık var gibi dedi doktor🥺 bu durumları yaşayan var mı. Korktum açıkçası 😔
Aseer Ezgi-08 gebelikte tsh 2,5 altında olmalıymış. Benim de 3,53 çıktı hemen ilaç başladı dr.15 günde 1,92 ye düştü. Bence sende zaman kaybetmeden bir dahiliyeye ya da endokronolijiye görün çünkü önemli bi değer
Kubra0123 Ezgi-08 kormayin benimde aynı haftalarda 12 cikmisti ilaç kullanırsanz her ay da düzenli kontrol ettirirseniz sıkıntı olmaz.
Fatmakurtdeniz bnm 6.haftada 10,80d diğer aylar sırayla 3,50 2,50 çıktı düzenli ilaç kullan doktoruna git düşer o değer ilaç kullanmazsan düşük olur her ay aynı zamanda kontrole gidip kan vereceksin doktor ilacı düzenleyecek ona göre
1rozerin Bende de böyle bi sorun vardı ama ilaçları düzenli kullanınca tsh düşüyor merak etme sadece kan ilacı ve tiroid ilacının arasında en az 2 saat olması gerekiyor kullanırken buna dikkat et 💐
Ezgi-08 Teşekkür ederim herkese sağ olun. İnşallah bi sıkıntı olmaz bende de. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.