Sevcann5 Kizlar merhaba 6+3 de gittiğimde kesede bebegide göremedim kalp atışıda duyulmadi siz kaçıncı haftada gördünüz ve duydunuz yardımcı olur musunuz
yenibirannis Sevcann5 6+0 de hem bebeği hem kalp atışını duydum belki sizin grc döllenme olabilir canm burda çok var 8 9 haftalarda gören kalp sesini duyan
Dynbfofrt Sevcann5 aman aldıralm derse doktor dinleme bende o gün gttğmde bebek yoktu alalm fedi 7+4te gttm bebeği de kalbini de gördm
Sevcann5 Biraz tedirgin oldum bu hafta kalp atışını duymayı planlıyor doktor aşırı stres yaptım eğer karından gorunmezs vajinal bakicakmis
Sevcann5 Dynbfofrt Ben o kadar alışkınım ki artık herşeye bu beşinci hamileliğim sürekli bir kaybetme korkusu var o yüzden alalim da dese normal karsiliycak pozisyona geldim
rabiaozcans Sevcann5 5+3 te keseyi gördü doktor, 7+3 te de kalbinin attığını gördü ama bize dinletmedi. 🙏
Sevcann5 Ay inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yarın kontrolüm var inşallah bebegide görürüz kalp atışını da duyarız ♥️