happyvera Kızlar merhaba benim sağlık ocağım aşırı ilgisiz oldukları için hiçbir şeyden haberim yoktu kendim bilinçsiz değilim tabiki fakat tetanoz için bile aramadılar, 21 haftalık hamileyim benim şu süreçte neler yapmış olmam gerekiyordu
Aysee1123 happyvera Genelde 19-22 arası ilk doz yapılıyor herkesin farklı olabilir haftası bu konuda, beni 20 de aradılar 20 de oldum. İkinci dozu ise 25 te oldum. Başka bir durum yok yapılması gereken 40 günde bir falanda kan veriyorum
Haticevrl happyvera benim 21 haftalık tetenoz oldu ikinci dozu olmadık bulunmadığı için onun dışında her ay kan bakıldı her gittiğimde tansiyon ateş bebek kalp atışı bakıldı şeker yükleme yapıldı ama kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum
Yelizdurmus41 happyvera şikayet edin bence ilgisizlik ne demek . Beni kendileri aradı gebelik kaydı yapılmış hastaneden gebesiniz değil mi doktorunuz ne test yaptı dedi olanları söyledim 30-40 günde 1 arar çağırırlar bebeğin kalp atışı dinlenir falan . Kan tahlilime bakıp ararlar vs saçma yani .
Canimucizem happyvera tetanoz için ilk dozu olabilirsiniz ben 19.da ilk dozu 24.haftada ikinci dozu oldum ve her ay düzenli ebe kontrole çağırıyor kalp atışını dinliyoruz boy tansiyon ölçüyor hep gidiyorum veya kontrolüm olduğu zaman sonuçlarımi sorar nasıl geçti diye merak eder çok memnunum özellikle kalp atışını dinlemek çok keyifli oluyor her ay giderim muhakak zaten normalde izleme yaptıkları için arayip su gün gelmesin diye belirtiyorlar takibi yapmak zorundalar çünkü sonrasında bebeğin asilari bu için kontrolleri için bunlar gerekli