worin Kızlar biraz önce hafif kestireyim dedim, rüyamda oğluşumu yüzünü gördüm, eşime çok benziyordu.. Hala şoktayım gözlerim dolu dolu uyandım.. Benim gibi rüyasında gören oldu mu hiç☺️ Kalbim hala pır pır atıyor
Aysegolcuk worin Benim eşimde rüyasında erkek çocukla oynandığını görüyor hatta annemde oğlumu banyo yaptırdı rüyasında 😂 oğlan göründüğü için kiz olacak diyorlar doğru mu bilmiyorum 🤔🤔
Duygu_k worin cinsiyeti belli olmadan önce görmüştüm sapsarı kıvırcık saçları boncuk boncuk gözleri bembeyaz teni vardı 😍 son 33 gün sabırsızlıkla bekliyoruz ❤️ Kız görmüştüm rüyamda, kızım olacak 🤗
Merobebe worin hamileliğimden beri kaç kez gördüm uyanınca o kadar mutlu oluyorum ki 😍 aynen dediğin gibi pırpır🥰🥰 sonra çok sabırsızlanıyorum diyorum ki bi an önce vakit geçsede kucağıma alabilsem diye🥰🤗🤗 aaahhh yine çok heyecanlandımmmm yaaa🥰🥰
Ygmrkya worin bende dün gece gordum ama 4 5 aylık halini sütüm coj fazla geliyodu bende gün boyu etkinindeydim evlat bambaşka ya ne bileyim çok seviyodum rüyamda ❤😍
2kizannesi- Aysegolcuk Valla benimde bulantım yok diye erkek diyorlar rabbim hayırlısını sağlıkla versin 🤪😌😘😘
Hhhzzzlll3545 2kizannesi- bulanto yok diye erkekmi 🤔 ilk 3 ay full bulanti yasadim 3 4 kilo verdim 16 haftada falan anca bulantim hafifledi suanda da arada bulaniyorum ve erkek 😀
oglummehmedim 2kizannesi- yalan kardes yalan 4ay kustum son ayimdayim hala mide bulantim var oglum olucak
Tugce60 Ben de dün gece gördüm hatta gözleri yanakları bana benziyo burnu ağzı eşime benziyo diyorum sağlıkla elimize alırız inşallah 😍🙏🏻
deletedmom135 Bende ilk hamile kaldığım zamanlar kucağımda emzirirken görmüştüm erkekti şimdi erkek bebek bekliyorum ❤️
worin Duygu_k benimki de belli 30. haftamdaym erkek ama ben hep bana benzicek bana benzicek derken bugün esime benzedgni gördüm😂
KeremSevda27 worin tutar mi bilmem ama ben sarisinim esim esmer ruyamda bazen kara bi oglan bazende sarisin bi oglan goruyorum hayrlisi artk