Byznr91 Kızlar benimkiler hiç kilo almamış 10 gündür 29 da kalmış. Benim gibi olan var mı 31. Hafta 1500 ler dr ikizlerde normal dedi iki hafta gerilik ama insan üzülüyor
yasemin9222 Byznr91 hergun ceviz muz soda ve nesquikli süt iç diğer kontrole gidene kadar dene inanılmaz kilo aldırıyor bebeklere
Ayce09 Byznr91 benim ikizzlerimde 20 haftada da 4 gün geri çıktılar perinatoloji doktoru takip önerdi bebekler küçük doğabilir dedi henüz daha gitmedim 21+5 im merak ediyorum bende ilerlemez umarım birde kızımda sol alterde direnç görmüştü nesquik her gün soda tüketiyorum 🤷🏻♀️
Ikiz_annesii Byznr91 benimde 33. Haftada bebegimin biri 1600 gram biri 1900 gramdi bir hafta sonra biri 2100 digeri 2200 oldu cok hizli kilo aldılar hatta başta benim doktorum da soegulamisti zayiflar haftan daha az gorunuyor falan diye sonra cok guzel toparladilar
Byznr91 yasemin9222 Ayce09 Asinemkaan bunları yemem lazım yaz ayı birşey de yenmiyor deneyeyim 10 gün sonraya gidecem inş alırlar kilo.
Ikiz_annesii Byznr91 inşallah siz hic sıkıntı yapmayin ben onemsemedim bile beslenmeme devam ettim stres yapip fazla dusunmeyin
Ensar00 32+5 ken 1750 gr 42 cm dedi ve biraz karın bölgesinde kilo alımı durmuş kafanve bacaklar iyi dedi ama karın bölgesi 30 haftalık görünüyor dedi herşeyi yiyorum 34+5 ye kontrole çağırdı inşallah kilo alır
Ensar00 Muz kaşar peyniri et sür yoğurt tahin neskuik yumurta kuruyemiş her gün bunları tüketiyorum başka önereceğiniz bişeyler olur mu acaba