Mihrimaahh Anneoluyorumm00 aldım test ama ne zaman yapsam diye kararsızım erkenmi sence 1 ağustos adet günüm
Anneoluyorumm00 Mihrimaahh daha 7 gün falan var varsa çıkmaya bilir onu soyliyim ama yapmak istiyorsan yap adett günü yine yaparsın olmazsa ama şimdi bisye çıkmazsa üzme kendini benim ilk hamileliğim de 3 geçtikten sonra beli olmuştu
Mihrimaahh Anneoluyorumm00 evet çıkmayabilir ama ben sanki hiç teste ihtiyacım yokmuş gibi kendimi hamile hissediyorum adet günüm gelsin hislerim ne kadar kuvvetliymiş anlıycam yarın sabah bi denemek istiyorum testi
Fener1608 Anneoluyorumm00 Benim 4 Ağustos bat daha 10 gün var ama karın ağrısı oluyor arada 2 gündür birde sulu akıntı var erken değil mi belirti için neden olur bu ağrılar anlam veremedim böyle olunca da insan takılıyor ister istemez acaba oldu mu olucak mı diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Kubra00111 Anneoluyorumm00 29 30 arası benimki de çatlatma iğnesi yaptım 12. Günde negatif Dr bekleyelim dedi :(
Anneoluyorumm00 Mihrimaahh hayırlı olsun canım inşALLAH rabbim nasip etsin isteyen herkes 🤲 sanada güzel haberlerini bekliyorum olursa söyle bize
Violetaa Kızlar ağustos 2 adet günüm . Daha 9 gün var kahverengi lekelenme yaşadım üstelik böyle pıhtılı biraz . Ümidim yok .1 yıldır korunmuyoruz olmuyor. . Geçen yıl ağustos ta hamileydim boş gebelik geçirdim . Herhalde anne olamayacağım .. Ümit 0
Anneoluyorumm00 Violetaa asla umutsuzluğa kapılma canım rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor dur sen takma taktiğin için belki olmuyor rabbim en kısa zamanda sizde nasıp etsin inşallah ❤️
Kivircikkuala Anneoluyorumm00 Kızlar ben şüphelenip hcg yapmıştım ama belli belirsiz çıktı gözle bile zor görüyorum sonra lh denedim koyu çıktı sizce gebelik olabilir mi Yumurtlamayı 15.07 da gördüm
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala kuşum halla çizgi var olabilir belkide bı test daha yapsana yada kan versene kaç günün kaldı
findikbebek Kivircikkuala benim de aynı durum, bat 2 Ağustos, dün ovulasyonda koyu çizgi gördüm anlam veremedim
dnzasl Anneoluyorumm00 bende de bir sürü belirti vardı.Bulantı, bel ağrısı,kasık ağrısı. Gaza geldim .2 test yaptım negatif çıktı.Dün kan verdim o 0.83 çıktı 😔
Dlnky dnzasl yaa bende de var belirtiler hafif mide bulantısı ama kusma yok benimde testler negatif kan vermek istemiyorum o yüzden hayırlısı olsun hakkımızda
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala ayy o zaman olabilir canım inşALLAH vardır az kalmış adet gününe olabilir canım rabbim nasip etsin inşallah ❤️