Cceylann01 Kızlar sizlerde durum nasıl benim daha 5 .haftam ama karnım baya baya çıkmış normalde zayıf biriyim birde böyle oşan var mı
Aysee1123 Cceylann01 10-12 haftaya kadar olan durum şişkinlikten oluyor bebek göbeği olmuyor o. Daha sonra azalıyor geçiyor o durum bebek göbeği çıkıyor. Tabi kimisinde daha erken ve daha belirgin çıkabilir. Benim 20 ye kadar yoktu desem yeridir
Koalammm Cceylann01 canım herkesin aynı olmaz ben beş altı aylıkken hamileligim bile belli değildi neredeyse
sedadiyebiri Kişiden kişiye göre değişiyor herkesin iç karın genişliği aynı değil ben üç aylığım daha tık yok :)
Sumeyyealts Karın 12. Haftadan önce çıkması imkansız rahim pelvis kemiğinin üstüne 12. Haftadan sonra çıkıyor çünkü sizinki gaz şişkinliği olabilir yoksa 5 haftalık gebelik zaten susam kadar 😂
Gizemguldmr Bende 8 haftalık hamileyim aynı durum bende de var şuan karın şişmesi imkansız ancak doktorumun dediğine göre iç karnım dar olduğu için ödem, gaz birleşince şişkinlik oluyormuş. Ama sonum koca karınlı bir anne olacak..
Kbrnrkl Cceylann01 karnın ici geniş demekki erken büyüyor benim de öyle 4 aylık şuan 6 7 aylık sanıyor gören
Annee026 Sevcann5 keseyi 5. Haftada vajinal ultrasonla gördük 6+5 de gittiğimde bebekte kalp atışı da gözüktü
Mavigozunannesi Cceylann01 2. Gebelikte daha çabuk çıkıyor ama biraz da ic karın genişliği o haftalar da genelde gaz oluyor sonra geçiyor ben 49 la hamile kaldım 23 haftaligim hala karnım çok az 3. Bebek olmasına rağmen karnım son ayda çıkıyor benim iç karnım geniş sanırım
A_svgn Cceylann01 9 haftalık hamileyim 9 aylık gibi geziyorum bende çok zayıfım 46 kiloyla hamile kaldım kocaman göbeğim oluyor yemekten sonra özellikle doktorum bağırsak hareketleri yavaslıyor buda gaz yapıyor onun şişliği demişti yoksa bebiş kiraz kadar daha😂❤️
peksimetya Benim daha kontrol günün gelmedi 8haftalığım 2.gebeliğim. ilkimde hiç böyle olmamıştım. Ama bunda sabah uyanıyorum gayet fitim. Bişiler yemeye başladıktan sonra bildiğiniz 5 aylık gibi oluyorum. Kontrolde söyleyeyeim dedim ama bi ilacı çaresi falan yokmuymuş. Nefes alamıyorum şişkinlikten bazen çok yemesem de öyle. Nasıl başediyorsunuz kontrole gidenler neler dedi doktorlarınız 🥺
Annee026 peksimetya benim de aynen öyle az birşey yesem bile sanki çok yemişimde hazmedemiyorum gibi hissediyorum 😀
peksimetya Annee026 böyle nasıl geçecek kalan 7 ay bilmiyorum midem ağzımda 😅 her günün finali soda ile bitiyo 😅