nimetemucin05 Mavisss21 se 24. Haftaya gir 🤣 bende öyleydim 24. Haftada sagolsun uyutmuyor bile kıpır kıpır
aslanprenses_ Mavisss21 ben bir yerde bazı günler bebek büyüme atakları yaşar ondan sonra çok yorgun olduğu için çok uyur diye okumuştum. Aslında normal olabilir. Ama sorun olduğunu düşünüyorsan doktora gitmelisin.
Gunes17 Mavisss21 normal ikinci gebeligimde 40 haftada doğum yaptım hiç hissetmedim 40 hafta boyunca diyebilirim günde 1 veya hadi 2 olsun belki hissediyodm
pnarusluu Mavisss21 ben 18 haftalık hamileyim 19 a giricem içeride inanılmaz hareketler ediyor hissediyorum artık 😂
Mavisss21 nimetemucin05 yeter ki kıpır kıpır olsun uyumamaya razıyım ilk bebeğim insan endişe ediyor perşembe ayrıntılı ultransyon var bakalım normalde az hareket etmesi
KGozde aslanprenses_ bende 35 haftalığım ama bugün hiç hareket etmedi normalde şimdiye kadar durmadı 😔
Forever KGozde benimde 34 haftalık az hareket ediyor dert etme bence çünkü yerleri daralıyor üstüne şu bunaltıcı sıcaklar yok muuu ben dayanamıyorum 9 kat derinin altında bebekler yine iyi dayanıyor kız soğuk tatlı şeyler ye dinlen biraz
Mavisss21 aslanprenses_ sallıyorum bazen bana misik demiyor anca kendi isteyince hakaret ediyor ama çok nadir hissediyorum her saat başı değil
nursanyildiz pnarusluu bende 18 haftalık hamileyim damar atımı gibi sürekli pit pit atıyor o hareket mi acaba ilk gebeligim
Mavisss21 pnarusluu ayni şeyi aynı haftalarda bende yaşıyordum 2 doktorumda onlar bağırsak hareketi dediler
pnarusluu nursanyildiz evet bende ilk öyle hissettim pıt pıt böyle sanki karnımda gaz varmış gibi ama sonra baktım gaz çıkışı yok bu bebek hareketi 😂
Mavisss21 nursanyildiz evet hep öyle zaten 23 hastalığım benimde pıt pıt hareket ediyor bazen kendisini gerkiyor top gibi oluyor gerildigi yer bi kac saniye sürüyor sonra geciyor
nursanyildiz pnarusluu ay eğer bebek hareketiyse çok hareketliyiz demek ki bazıları o bebek değil kan akışı alan diyo benimde ilk olduğu için anlamiyorum
Mavisss21 nursanyildiz bana da öyle diyorlar gaz ve bağırsak hareketi 14 haftadan beri hissediyordum pıt pıt atıyordu simdide atıyor ama sürekli olmuyor oturduğumda anca bi kac defa oluyor bende istiyorum ki oturdugumda hep hareket etsin 😀
pnarusluu nursanyildiz yani doktor kontrolünden önce böyle bişey olmadı o yğzden sormadım ama gaz olsa anlatım ve illa ki çıkışı olur diye düşünüyorum ama hep değil belli saatlerde oluyor genellikle uzun oturuş yaptığım zaman hissediyorum yada soluma yatınca
nimetemucin05 Mavisss21 hissedersin aşkım benimde ilk bebeğim o kadar güzel duygu ki anlatamam sana 🥲