ddilaraa mother2 ben de 20+5 de oldum canım eğer dikiş atılmazsa 2 haftaya bebek doğar dediler. Dikiş atıldı şuan 27+5 teyiz çok şükür. İnşallah 36-38. Haftaları da görürüz
Totanseyma mother2 yok bi ağrı olmuyor bir gün yatarsın maksimum gözetim altında sonra haftan büyük diye dikkat etmen gerekiyor
ddilaraa mother2 1 gün yattım hastanede. Ameliyattan çıkınca biraz ağrı oluyor ama dayanılamayacak kadar bir ağrı değil adet ağrısı gibi. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız
Zamila Ben bu gün serklaj olundum. Aneztezi altında oldu, şimdi kanama ve ağrı var. İnşallah tüm anne adayları sağlıkla kucağına alsınlar🙏🏻
Stresli mother2 bir an önce gidin ihmal etmeyin benim bir hafta içinde doktor ihmalinden 26 mm den 7 mm düştü acil oldum bebek kanala girmişti şuan sürekli yatyrm sadece wcye izin var herkez aynı olacak diye birşey yok ama çok ciddi hayat kurtarıcı bişey inşallah bugünleri atlatırız 🌸
Zamila @“mother2” Kanama olması, normaldı. Şimdi azalmış. Ağrı yok gibi. Vajinada sıkılma ağrı var. Siz nasılsınız?
Sara-2007 Stresli evet baski biliyotum aça sanci baska nisey Ben hastanedeyim yanimda birisi sancisi kecmek bilmoyor Ne kadar iyne agri kesici vurdular, dinmek bilmiyor Allah hrrkese şifa versin
mother2 Zamila benim normalde oluyor bende 4 gün oldu olalı hala hastanedeyim bide sulu akintim oluyor
Ozmers mother2 canım ben 23 de oldum serklaj üç gün yattım hastanede bir haftadır evdeym sen yanlış hatırlamıyorsam 21 değil miydin baya yatırmış seni kanaman mı var