Qizemlikiz12 Benim arkadaşım rahmi ters olduğu için kese görünmüyodu alttan muaneyle gorunuyodu dış gebelik bilmiyorum değeriniz yüksek ama yinede güzel bı doktora görünün
Aylinnnnnnn Qizemlikiz12 inşallah bizimde öyle olmuştur devlet Hastanesi’nde şuan arkadaşım eğer goremezlerse birde özele gitcek bakalım
Aylinnnnnnn Serpilinumudu şimdi sonuç göstermeye gitti arkadaşım alttan baktır dedim umarım alttan görünür
Serpilinumudu Aylinnnnnnn benim de 10 bin küsürdü gözükmedi alttan bakın dedim gözüktü şimdi 34 haftalık oldum inşallah gözükür
Sebnem9593 Aylinnnnnnn benim ilk gebeligimde 12000 degerle karindan gozukmemisti alttan bakinca göründü ama boş gebelik oldu 2gun sonra da artım az olmuştu sagliksizmis
Aylinnnnnnn Serpilinumudu oh maşallah benimde gebeliklerimde hep 1500 lerde gözüktü keseler böyle olunca çok korktuk bı an inşallah bizimde senin gibi olur lütfen dua et 💕 sende sağlıkla kucağına al inşallah
Serpilinumudu Aylinnnnnnn ederim tabi ki rabbim sağlıklı bi şekilde önce keseyi ve kalp atışını görmeyi sonradan da kucağına almayı nasip etsin ona inşallah ❤️