Canı tatlı mı tatlı nazlı biriyim.Üstüne birde duygusal. Acıya asla tahammülüm yok🥺Doğurmaktan korkmuyorum ama ebeler doğum başladı mı diye kontrol ediyormuş nasıl ediyorlar napıyorlar bilmiyorum ve beni geren şey bu. Ben isterdim ki bebeğin kafası aşağıdan gelmiş olsun doğuma hastaneye öyle gireyim 😂😂😂Şimdi tecrübeliler ay ne saçma, hahaha diyebilirler. İlk doğum olacağı için benim korkum bu yönde.Ebe nasıl kontrol ediyor bana açık açık yazın lütfen bu canınızı acıttı mı dürüst olun teselli değil gerçekleri istiyorum. Bunları duymazsam kendimi hazırlayamayacağım. Çevremde bu kadar ayrıntıyı sorabileceğim birisi yok. Varda soramam. Burda cevap arıyorum. Suyumuz geldi diyelim doğum başladı hastaneye gittik ebeler nasıl kontrol yapıyor biri düzgünce yazsın. Herkes doğum hikayesinde ebeler geldi gitti kontrol edildi yazıyor ama eldiven giyip eliyle mi, spekulum la mı bakılıyor.Tam olarak ne oluyor😭 Can yakıyor mu yazın ya travma yükleniyor gibi şu an bana… 🥺😂Özelde olacak doğum daha var ama hazırlanmam lazım psikolojik olarak içerden geliş değil dışarıdan yapılacak ne olduğunu bilmediğim müdahale…