MelodyFairy umaydurununannesi bu testten ilk defa kullandım bilmiyordum 🤦🏻♀️regl gecikmesi olmadan göstermez o zaman
Tklc MelodyFairy canım var gibi duruyor ama istersen testi yarın tekrarla ya da emin olmak için kan ver bugün yumurtlamanın kaçıncı günü
alitalia MelodyFairy seni hatırlıyorum canım inşallah pozitif bu test 🌸 bence hamilesin hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🏻 yarın sabahta çıkacak testte bence☺️
MelodyFairy minikmucizeemaak hiç bilmiyorum ki ilk kez kullanıyorum bu testi canım yarın sabah tekrar yapcam 🤦🏻♀️🥰
Bbeek4581 MelodyFairy markası ne bilmiyorum ama ben eczaneden 10 tl lik olanı almıştım silikti baya flaşla zor görünüyordu ertesi gün erken gebelik testiyle denedim ikinci çizgi orda da çıktı ben şok 😂 sonra zaten kan verdim şuan 9 haftalık bebişim 🥹🥰
Tklc MelodyFairy bu şekilde çıkması o zaman normal canım var gibi Rabbim gönlüne göre versin inşallah birde elinde var ise lh denesen o da koyu ise daha da netleşir
Bbeek4581 MelodyFairy yarın sabah direk kan verin bence çünkü idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar idrardan önce kana geçiyor çünkü ama yinede tercih sizin tabi 🥰
MelodyFairy Tklc kalmadı maalesef lh testi canım 💁🏻♀️2 adet bu gebelik testi kaldı yarın tekrardan yapcam bakalım ne çıkacak 🤗