Gizmmis Hanımlar henüz yeni araştırmış fiyatlardan bilgisi olanlar var mi acaba .? Ben normalde etlik şehir hastanesi takipliyim fakat doğumu asistan doktorlar yaptırıyormuş o yüzden doğum için hastane arayışına girdim yardımcı olurmusunuz
blogmomies Gizmmis Etlik lokman hekim 21 bin lira. Koru Çukurambar 30 bin lira. Alife Etimesgut 25 bin lira. Medical park keçiören 25 mi 27 mi tam hatırlamıyorum. Lokman hekim Akay 24 bin operatör doktorlar.
tugcesakzci Gizmmis Sincan Lokman Hekimden paket aldım cuma günü ben 12 bine aldım aynı gün 19 bin oldu doğum paketi doğum da 10 15 arası değişiyordu onun fiyatı da artmıştır büyük ihtimalle
Gizmmis blogmomies çok teşekkür ederim bende bugün arayabildiklerimi aklıma gelenleri arayarak fiyat aldım
Deletedmom0071 Ortadoğu paket 20 bin, A life pursaklar paket 17 bin (doğum normal da sezaryen de 13 bin) VM Medical Park Keçiören paket 25 bin. Bu pazartesi fiyatlar böyleydi ☺️
Gizmmis Paketlerin ücreti ayrıca yanında doğum paketi diye yazıyor diğerleri sadece doğum ücreti PrensinibekleyenAnnee