dexter kızlar bebeğim 12 günlük, sabah 4-5den beri hiç kaka yapmadı sadece çişli bez değiştiriyorum. mama ve anne sütüyle besliyorum sorun ne olabilir ki mamaya rağmen bu kadar saat kaka yapmadı?
Gmz5560 dexter kuzum benim bebegimdede kaka sorunu vardı mama yediği için bagirsaklari değişiyor 4 gün yapmadı benim bebegim hastaneye gittim acaba kabızmı oldu diye doktor 10 güne kadar yapmaması normal dedi eğer 10 gunden sonra yapmazsa getir lağman yapalım dedi bende bidaha götürmedim yeni doğan fitili attım düzene girdi şimdi bekle sende canım ters bir durum yok
Dynbfofrt dexter her gün yapacak diye bir şey yok kuzum bazen 5 6gün bile yapamayablir hiç dert etme doktorların söylediği bu
dexter kabız değil tam tersi bayağı ishaldi mamaya geçeli 7 gün oldu yoğun bakımdaydı cumartesi akşam taburcu olduk o yüzden korkuyorum beslenemiyo mu diye
Gmz5560 dexter yok yok korkma şimdi mamada alıyor ya bagirsakların alışma evresi var dediğim gibi bekle canım 10 gün bile yapmasa sorun yok günde 3 4 kakalı bez degisiyodum birden kesildi 10 gün sonrasında yaptı
dexter Gmz5560 zaten yarın akşam acile bi görünücez, şimdi tehlikeli bi durum varsa bugün götüreyim dedim. teşekkür ederim