Aysesenel 14 haftalık gebeyim kontrolde kordon cinsiyeti kapatmalı bu durumu yaşayan anneler cinsiyet ne oldu 🤔☺️
Sedaahmet Aysesenel bende 14.haftada gittiğimde kordonu bacak arasina almistı .doktorum erkege benziyor ama emin degilim demişti. 19.haftada erkek olduğu netleşti. Bugünde anatomik taramam vardı. Doktorum pipisinin resmini çekip bunu babasına göster dedi. 😂😂😂
ttgb38 Bende 22 haftalık detaylı ultrason da öğrenebildim anca benimkiside göstermedi hiç ya kordon ya sırtı dönük o yüzden göremedik oğlum oluyormuş 💙
Aysesenel Sedaahmet Benım doktorum bi fıkır yürütmedi maalesef kordonu ben bıle okadar net gördüm ki kadın haklı görememekte bısey doğal olarak fıkır yürütemedi yarın tekrar bi gorunucem hareket eder ıllakı ☺️
Deletedmom58 Ben 12+4 haftalıkken öğrendim. Bizzat doktorumla birlikte baktık kendimde gördüm. Erkek çocuklar da genelde erken öğreniliyor. Şansa kordonuda yanındaydı 😂
Sedaahmet Aysesenel zaten o haftalarda net belli birsey soylemiyorlar. Soyleselerde emin olmuyorlar. 19. 20. haftalarda daha netleşiyor