Melekecre Bebeğimin eşi sezaryanin ordaymiş eğer yapışirsa skntıli bir durum dedi doktor, peritolojye mutlka gitmen gerek dedi? 18 haftama girdim..sorum başlıkta ?yazanlara teşekkür ederim
Medine_yasar05 Melekecre ben duydum cnm benimde riskli diye bebeğin eşi eski sezaryan yerine yapışmışsa eğer dedi kanaman olur oda rahmini almak zorunda kalırız dedi çok şükür şimdilik öyle birşey yok gibi anladığım kadarıyla ilk doğumun değil cnm
__mom1 Melekecre 18 haftada nasıl anlaşılıyormuş yapışıp yapışmadığı plasentanın yeri bile değişebiliyor
hasret80 Geçmiş olsun çok hiç duymadım ama bende perinotoloji gidiyorum çok güzel takip ediyorlar ilgileniyorlar ins çözümü çaresi vardir
Melekecre Medine_yasar05 banada dua edermisiniz perşembe günü peritolojye gitcem inşAllah doktor güzel haberler verir güzel konuşur ,sizin adınıza çok sevindim🤲☺️
Medine_yasar05 Melekecre Allah’ım hiç bir hamile kadını zor durumda bırakmasın inşallah cnm sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişini
Melekecre __mom1 ultrason ile baktı, o şekilde yorumladı perşembe günü kartal araştırmaya gidicem bakalım ne diyecek ler