gksuaks Fikriyeee Bana da bir arkadaşım yapmıştı inanmam ama yaptırmıştım. Çin takvimine de bakmıştım ancak hiçbiri tutmadı :) herşey kızı işaret ediyordu ama oğluşum olacak💙
Vera Fikriyeee canım bekarken nişanlıyken bir de hamile kaldığım da yaptım 3 de erkek çıktı kız geliyor 😂 3üde tutmadı 😂😂
Cansums Yüzük testini başkasının size yapması gerekiyormuş,yoksa kan çekermiş doğru çıkmazmış ben öyle duydum.😂ben kendim yaptım doğru çıktı, birazdan kuzenim gelicek o yapsın bakalım dogrumu.🤭
Bskrt Fikriyeee biz hep yapıyorduk arkadaşlar arasnda bana erkek çıkıyordu sürekli Ama cinsiyetn kız olduğunu öğrendkten sonra Yuvarlak olmaya başladı 😁😁😁😁
Nryseda Bende de tuttu erkek dediler şimdilik erkek... Bende Çin takvimi de tuttu. Baştan tuz serpiyorlar oda tuttu😊😀hamile kaldığın yaşla hamile kaldığın ayı topla 9 çıkar dediler. Oda tuttu.tesadüfmü bilmiyorum ama herşey tuttu😀😀
Gamzey Fikriyeee bende tuttu canım bide tuzlama varmış onu bilmiyordum Oda tuttu başıma benden habersiz tuz serpmisler burnumu kaşıdım erkek demek oluyormuş ama inanmamak lazım tabiki 😊
NeslihanOner Bende yüzükte erkek çıktı çin takvimi kız gösteriyo. 10. Haftadayım doktor bugün kontrolümde bir çıkıntı var erkek gibi ama 12. Haftada netleşir dedi. Kuzenim tuzu yaptı kız dedi. Valla kimisi tutuyo kimisi tutmuyo
nura23 bizde karında değilse farklı bakılıyor fal ama bende de tutdu hatta kaç çocuk bile baka biliyosun
Sbrygl1 Sbrygl1 annemlerin bi komşusu var o yaptı. Bak şimdi herkese yaptı bunu. Mesela biz 2 kardeşiz anneme yaptı ilki kız oldu yani ben 2. Erkek oldu yani kardeşim 3. De hiç hareket etmedi çünkü 2 kardeşiz. 3 komşuma daha yaptı yani şu an da çocukları olanlara onlarınki de olana kadar çıktı bitince hareket etmedi. En son bana yaptı kız çıktı. İnanmamak lazım baya etkileyiciydi
Ruzgarr Fikriyeee iki oglumdada tuttu.yüzük,cin takvimi ,idrar ve macun,idrar ve karbonat.inandığımdan değil ama merakimdan denedim tutcak mi diye.iki gebeligimdede dogru cikti hepsi denk mi geldi deyim ne deyim bilemedim 😀