esrakayabasi16 Herkese selam 5+5 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde 183 çıktı beta iki gün sonra 380 bugün tekrardan verdim umarım yükselir daha keseyi bile göremedim sağlıksız gebelik olabilir deniyor 😔 başına gelen oldu mu
Senaozhan esrakayabasi16 merhaba esra bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde beta 150 çıktı daha sonrasında bi kaç gün takip yaptım en son 1567 çıktı doktora gittiğimde kesenin daha çok küçük olduğunu ancak 20 gün sonra kalp atışını duyarız demişti.Banada ebe bile ben sana bu betayla hamilesin demem dedi.Üzülme beta takibini yaptır 1000lerden yukarı çıkınca doktora git
mommys1 esrakayabasi16 2 katı artmış zaten nasıl sağlıksızmış stres yapma hiç geç döllenme olmuştır belki
Mommybabyy esrakayabasi16 2 kat artmış zaten merak etme banada dış gebelik demişti doktor 1 hafta sonra özele gittim keseyi gördük
hasret80 Korkmayin banada öyle dediler 137 çıkmıştı 2 gün sonra 750 çıkmıştı sağlıksız gebelik olabilir sevinme dedi ve ben ikiz hamileyim Dr net konusmuyorlar
esrakayabasi16 Bugün yapılan 550 cıktı ama farklı laboratuvar dan kaynaklı dedi doktorum çarşamba günü tekrar gidicem😔