Asl-stc 30 haftalık kız bebek 1600 kg dedi doktor etrafımda herkes aa zayıfmış dedi kilosu normal mi ? Son ay kaç kilo alır
yenibirannis Asl-stc bebek haftada 200 gr alırmış zaten ve 30 dan sonra daha hızlı kilo alırmıs ayrıca önmli olan bebeğin kg değil sağlığı emzirince zaten kg alacak beslenicek o yüzden kafana takma dr iyi dediyse gerisi önmli deil ☺
Rabis0446 Asl-stc benim 31 haftalıkken 1585 ti bana da zayıf dedi doktor bazıları gayet normal diyorlar bilmiyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Youngmotherr G12s_18 benimki kilo alımını durduruyor ama genelde bebekler kilo alır benimki durduruyor 🥲 yarın doğum olucak bu gidişle
Zack Canım çok kilolu olması da iyi değil benim oğlum 37 haftayken 3480di 38 olduk bakalım kaç oldu doktorum 4kg üstü direkt sezeryan dedi, kilosu 4 olmadan dogurayim diye hurma falan yiyorum şimdi de. Bu arada 30 haftalıkken de 1900du
G12s_18 Youngmotherr Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra kilo alır üzülmeyin 🥰 Sağlıkla alin kucaginiza
defnezumram Asl-stc ne alaka ya 1433 gramdı benim bebeğim 30. Haftanın ilk günü bence normal kimse bildiğinden konuşmuyor valla
G12s_18 Asl-stc 34 ve 35 haftada neredeyse 800 Gr aldı kefir muz kaşar ceviz bunları yedim onlar mı aldırdı bilmiyorum ama doktor da şaşırdı birden almasına
Mr29 Asl-stc 32.haftasında 1801 gr’dı.Doktor küçük bir bebek dedi ister istemez etkilendim çok üzüldüm.Şuan sürekli süt ceviz tahin pekmez yumurta yiyorum😔herkes doğuma kadar kilo alır diyor ama elde olmadan korkuyorsun😔
Muy Asl-stc 29+5 haftadayız bugün kontrol günüydü 1630 gr kızım doktor bir hafta ileriden gidiyor dedi doktorunuz ne dedi bence o önemli ağzı olan konuşuyor malum😑
Nerfemm Asl-stc suanki kilosu onemli degil. Düzenli kilo alması önemli. Kimi bebek iri olur kimisi minyon. Önemli olan düzenli gelismesi. Anne baba minyon olan bir bebek iri olması zor. Yada annesi yada babası iri olan bir bebek minyon olmaz yani illa bebiste birine cekiyor. Saglikli olması önemli. Birazda dogdugunda kilolansın boşver.