Osse Akyuzmeervee ben ilk zamanlar kullandım. Rahmimde kasımlarımda ağrı oluyordu doktor da ağrı olduğu zaman iç demişti ağrım olunca alıyordum bir tane. Düşükleri engelliyor canım
Dsa Akyuzmeervee ben dün kullanmaya başladım. Rahim boyum muayne sırasında 5 mm indi 15 gün sonra başlatıcaktı şimdiden başlattı. Önlem amaçlı ikiz gebelik. Tedbir amaçlı vermiş olabilir size de istirahat etmek çok önemli benimde işlerimin hepsi bu ay nasıl yapıcam bilmiyorum 🤷♀️
Alinmavi Akyuzmeervee ilk 3 ay lekelenme ve sanci nedeniyle fitil olarak kullandim. Gebelik hormonu takviyesi bir zarari da yok. 21. Haftada sancilaninca bir sure daha kullandim. Dusugu engelliyor.
Annesinin1tanesi Akyuzmeervee ben de kullanıyorum canm 4 haftalktı öğrendim keseyi de görmüştük. İki gün snra tekrr gittik kesede kasılma vardı i şeklini almıştı resmen sonra progestan verdi ve ihtiyaç dışında kesinlkle kalkmamı söyledi snra bir hafta sonra tekrr gittim kesemde düzelme vardı ama haftada bir kez vurdurcağım iğnede yazdı iki hafta sonra tkrr gittim de iğneyi bırak progestana devam dedi ama ben fitil olrk kullanıyorum canm size ne için verdiğini söylmedimi
ybulut Akyuzmeervee tup bebek tedavisi ile hamile kaldim. Suan 10+1 hamileyim. Dusuk riskim var. Ve kanamam oluyor tuvalet hafici kalkamiyorumbyataktan o nedenle kullaniyorum.
Osse Akyuzmeervee yok canım birşey olmaz sen kendini yoracak şeyler yapma ağır kaldırma uzanma yüksek bir yerlere dikkat et koru kendini progestan da koruyucu canım rahim duvarını kalınlaştırıyor düşükleri engelliyor.
Sehriban Osse canım peki bende 4 gündür kullanıyrm o ilacı ama sanki kullanmaya başladktan sonra daha çok kanamam oldu
Cisemk Ben iki ay boyunca vajinal yoldan kullandım düşük tehlikem oldugu için daha yeni bıraktım. Ama ilacı kullanırken istirahat ettim sürekli
KezbanAyhanKorkmaz Dsa bende kullanıyorum canım aynen rahimde incelme vardı ama Benimki 2,5mm ye kadar düşmüştü dikiş atacaktı 1 hafta kullan bakalım dedi onu kullanmaya başladım işe yaradı şükür fitil olarak akşam sabah kullanıyorum birde iğnesi vardı haftada birde onu kullanıyorum
Zhdsngz Kendisi bebeği anne karnında tutmada mucize benim bebeğim asagidaydi hafif te bir kanamam olmustu 11. Haftada vajinadan fitil olarak günde bir bazi ağrılı Zaman'larda günde iki şeklinde kullandım 21 haftadayız bıraktık ama gerçekten bir mucize
Ruzgargulu Ben de kullandım ,fitil olarak,erken doğum riskine karşılık kasılmayı önlemek amacıyla,bir de sade sodaya dikkat ediyorum magnezyum içerdiğinden kasılmalara karşın,fakat yüksek tansiyonlukar içmemeli diye biliyorum tansiyonu arttırır
Suheda Bende kullanıyorum agrım vardı kadin dogum acile gittim ordaki doktor verdi ultrasonda kasılma gördu kanamam yoktu cok şükür hic olmadı ama hala kullaniyorum bu persembe doktor randevum var bakalim kesip kesmiycegimize karar verir ilacı
Dsa KezbanAyhanKorkmaz işe yaramasına sevindim bende sanırım Doğuma kadar kullanıcam. Aslında varya kendime kızıyorum... takıntılı biriyim ne kimsenin yaptığı temizliği beğenirim ne çamaşır yıkamasını kendime kızıyorum ilk 3 ayım bulantılarımla geçti sonraki 2 ay ev değiştirdik taşın yerleş sonra ufak tefek alışverişlere başladım gidiyim göreyim internetten sipariş veririm dedim. Ayrıntılıda herşey güzeldi, doktorum ikiz olduğu için riske atmak istemedi oda söyledi 2.5 mm sınır diye umarım o rakamlara düşmez... bu ayda tüm eksiklerimi tamamlamak istiyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için 🙏 Çok fazla ayakta durunca sanki aşağı doğru ağırlık oluyor sizde de öyle oldu mu hiç
Hamidetaner İlki düşük oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldim bunda da kanamam oldu progestan kullaniyordum gecen gun yine kanamam olunca hem progestana devam hemde ignesini yaptılar insallah bisi olmaz bebegime 8 haftaya girdik 🙁
Prm93 Hamidetaner benimde ilki düşük oldu iki ay sonra ikinciye gebe kaldım. Doktor önlem olarak Progestan ve aspirin başladı. 8. Haftada senin gibi kanamam oldu 3 kez. progestanın sayısını ikiye çıkardı birde 3 günde bir iğnesini kullandım. Çok şükür 14. Haftaya geldik inşallah sende atlatırsın aynı şeyleri yaşamışız. İnşallah bir daha yaşamayız
MosKaz Ben haala kullaniyorum 24 haftadayiz, ama şimdi sadece bi kez şükürler olsun. Öncesi üç kezdi.
Osse Sehriban kanama olabiliyormuş canım prospektüsünü okuduğum zaman kanama olabileceği yazıyordu o yüzden içememiştim bir kaç gün ama ağrım olunca uzun yol yapınca mecburen içtim bende kanama olmamıştı canım doktoruna sor sen yine de
Sehriban 5+2 günlük hamileym düşük tehlikem olduğu için verdi ağızdan alıyrm ama anlayamadım nasıl bi ilaç aldıktan sonra kanamam daha ilerledi inşallah bebeğime bişe olmaz gözüme uyku girmiyo