Nisanyagmurum mybaby4 inşallah canım benim bol bol dua edelim gönlünü ferah tut Rabbim kimseleri darda bırakmasın
mybaby4 Kızlar konudan farklı bir şey diycem. Doktor dedi bebeğin kilosu 1 hafta öncekiyle aynı ölçümler aynı çıktı. Gün olarak da 4 Gün geriden çıktı bebek. Dr olabiliyor normal dedi ama var mi benzer bi durum yaşayan? Şimdiye kadar normaldi her şey
Yigit_Yagiz_Moms mybaby4 ilk 6-7 haftada 1 hafta küçük çıkması normal demişti benim doktorum. İlerleyen haftalarda gününü yakalıyormuş bebekler. Ama sizin haftanızda aynı kalması ya da 1 hafta küçük çıkması normal mi bilemiyorum. Bildiğim kadarıyla bebekler bu hafta itibariyle( 15-16 hafta) hızlı bir şekilde gelişim gösteriyorlarmış bana geçen hafta doktorum öyle demişti. Karnınız ne durumda büyüme hissediyor musunuz?
Yigit_Yagiz_Moms mybaby4 bir de yukarıda bir arkadaş yazmıştı papp a değerinin yani kandaki proteinin düşük çıkması bebeğin yeteri kadar beslenemediğini gösteriyor aslında sadece down sendromu olarak düşünmemek gerekiyor demiş. Hayvansal ürünleri bol bol tüketmeye bak. Et süt yumurta peynir hergün tüket geceleri sol tarafına yat. Bol su iç bebeğin gelişimini de her hafta takip ettir mutlaka
mybaby4 Yigit_Yagiz_Moms karnımı anlayamıyorum kabizlik şişkinlik falan da var. Ben de hızla büyür diye bekliyordum bebeğin. Ama bilmiyorum kafam karıştı
emelslmn mybaby4 canım benim doktorum yaşımdan dolayı zaten riskli çıkacak diye yaptırtmadı bu testi onun yerine nipt yaptırdım. Seninki de yaştan dolayı çıkmış olabilir.
Yigit_Yagiz_Moms emelslmn bravo valla bilinçliymiş doktorunuz keşke hepsi böyle olsa. Ama nift ücretli bir test olduğu için sanırım önce ikilide risk görürlerse yaptırmayı öneriyorlar
Mervegollu mybaby4 kandan alınan test ile baktırıyorsunuz karından sıvı vs almaya gerek yok ki nipt testi biraz maliyetli ama tüm riskler çıkıyor 10 günde
mybaby4 Yigit_Yagiz_Moms Allah razı olsun sen çok yardımcı oldun bana♥️ Aslında et yoğurt yumurta sürekli yiyorum. İnşallah gelişimi düzelir haftaya yine gideceğim ama günler geçmez bana. Bu arada kalp atışını dinletti bugün de şükür.
Yigit_Yagiz_Moms mybaby4 rica ederim canım senden de razı olsun ❤️ Tek isteğim benim bebeğim için dua eder misin sonuç bekliyorum inşallah güzel çıkar🤲 Bugün çok sık hissettim hareketlerini nasıl vazgeçerim diye düşünmeden edemiyorum 😢
mybaby4 Yigit_Yagiz_Moms Allah’ın izniyle inşallah güzel sonuçlar alırsın. Burada da post açarsın bize de umut olur♥️🤲
Yigit_Yagiz_Moms mybaby4 canım bugün çıktı test sonucum çok şükür temiz geldi. Rabbim bekleyen tüm annelere nasip etsin🤲
Erbil21 mybaby4 doğrudur biraz ücreti fazla ama içiniz Rahat olur Rabbinize sığının hayırlı ve saglıklı evlat nasip etsin İçine kuşku kıyacak kimseyi dinlemeyin lütfen hamilelik çok hassas bir dönem. Çok zorlu yollardan geçen bir gebe olarak söylüyorum ❤️🌸