Selinmoon Teyzelerimiz bugün tam 5 hafta olduk 😍 Mercimek büyüklüğündeymiş 🥹 yarın randevum var keseyi görmek için. İnşallah görürüm 🙏
Blackkcat Selinmoon bizde 4+6 yız bugün,sat 20hazirandı,bende cuma günü gidicem inşallh,Allah tamamına erdirsin inşallh,bethcg kaçtı sizin en son
gamzecgr Selinmoon 1000-3000 arasındayken kese gözükür keseyi gördükten sonra betaya baktırmaz bi daha doktorunuz artık
Blackkcat Selinmoon hımm yazmışsınız bende 21temmuz sabahı baktırdım en son 3244 çıkmıştı bu sabahta verdim kan,gerek yoktu ama dr yazmış tahlillerde bekliyorum yine enabıza düşsün diye
gamzecgr Selinmoon tabi döllenmeye değişiyormuş biz de 6. Haftada keseleri dolu gördük 7. Haftada kalp atışlarını duymuştuk darısını başınıza❤️🌸
Meneksekara Selinmoon dün ögrendim 😊 randevu bulmadım birde bakalım birazda geç gitmek istiyorum kalp atışı fln duymayınca stres yapıyorum
free1 Meneksekara aynen ben şuanda o stresi yaşıyorum kesede bebek olacak mı ilk önce onun telaşı sonrasında kesede bebek olduktan sonra kalp atışı olacak mı erken öğrenmek gerçekten iyi bir şey değilmiş onu anladım
Meneksekara free1 öyle gerçekten sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bir düşük bir kürtaj olunca biraz tedirginim çok şükür bir kızım var ama kızımdan sonra kayıplar yaşadığım için stresli oluyor insan 🙏