ayse_1960 Bebek kuvezde enfeksiyon var dedi bugünde yükselmiş ağızdan solunum alıyor aynı durumu yaşayan varmı 😢
babyface_ ayse_1960 benim bebeğim kuvozde yatarken çok gördüm enfeksiyondan dolayı yatan korkma hepsinin taburcu olduğunu gördüm nefes almada sıkıntı yoksa korkma inşallah yakın zamanda toparlar
momness ayse_1960 ayse_1960 merhaba benimde kanda değil ama idrarda enfeksiyon çıkıyor her tahlilde hep birşeyler verdi doktor kullandım en son fitil verdi onu kullandım azalıyor ama gitmiyor. Ben şuan 26+4üm yarın doktora gidicem. Bende korkuyorm zamansız gelir veya küveze girer diye .. sizde ilaç vb. Kullandınız mı hiç..
Yeliz34 Bende 35 haftalık kanda enfeksiyon dan doğum yaptım bebeğime geçmiş 8 gün antibiyotik tedavisi gördü küvezde şuan 2 yaşında korkma iyi olur
Yeliz34 ayse_1960 bizimde yoğun bakımda inişlerimiz çıkışlarını oldu 1 gün iyiydi diğer gün farklı hep iyi olacağına inan şükür ki haftaları çok küçük değil 30u geçmiş risk yok denecek kadar az
ayse_1960 Yeliz34 inşallah 🤲 hep dua ediyorum rabbim tez vakit şifa verir evimize gelir sağlık sıhhatli 😢
1melekannesi3858 ayse_1960 yeni mi yaptın ozmn doğum sen benimle konuşmuştuk 10 gün önce 32 hafta diyordun
Seyma0323 Canım benim bebek erken doğmadı ama kanda enfeksiyondan dolayi 10 gün yattı, hiç merak etme hepsi geçecek Allah’ın iziniyle. Antibiyotik tedavisini bitirmeleri lazım o da 7 ya da 10 gün suruyor ondan dolayi bir kaç gün yatırırlar
ayse_1960 babyface_ nefes alması hafta sonu iyiydi bu sabah kotuleşmis ağzına gecmisler burnundaydi inşallah toparlar rabbim tes vakit şifa verir 😢😢 bugün görme günümüzdu
ayse_1960 Kyy01 crp değilde idrarda enfeksiyon vardı doktoruma söyledim bol su iç dedi 3 gün sonra doğum yaptım aşırı bel ağrım vardı arada kasık ağrısı oluyordu
babyface_ ayse_1960 bizim de öyle oldu yorulunca entube ediyorlardı çok zor Bi süreç ama geçiyor canını sıkma sen sut yolla bol bol