Merve20 Mine19 4 sene önce sezeryan oldum Şuan ssvd planlıyoruz inşaallah. 37+5 im bakalım beklemedeyiz , doktorum çok güzel destekliyor ssvdyi
Merve20 Mine19 Denizli , özele gidiyorum. Sayılı doktor destekliyor ama doktordan önce sizin emin olmanız lazım. Detaylıca ssvd yi öğrenip araştırmanız lazım. Risklerinden faydalarına kadar. Sonra bir ebe desteği ve doktor
Hubeyb9 Mine19 canım benimde 8 yıl olacak sezaryenim. Şuan 35 haftalık gebeyim hickimse onermedigi icin bende riske atmak istemiyorum açıkçası. Bence sende zorlama ya riskli diyorlarsa. herseyin hayırlısı olsun öncelikle sağ salim alalım kucağımıza.
Mine19 Hubeyb9 tabiki riskli bir durumda kesinlikle normal olacak demiyorum bende ama yinele imkanım varsa sezeryan olmak istemiyorum.. amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım..
Mine19 Merve20 evet doktorlar genelde desteklemiyor çoğu hiç yanaşmıyor direk riskli deyip konuyu kapatıyor yani
Hubeyb9 Mine19 riskli dedikleri için insan korkuyor. ben tedirgin oluyorum mesela. O anda hersey olabilir doğum anında diye korkuyorum hiç gerek yok öyle maceralara diyorum kendimi sezaryene hazırladım hep. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah
Mine19 Hubeyb9 amin inşallah canım bende sezeryan olacağım diye hazırlıyorum kendimi inşallah sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı