Hatice333 Kızlar ben adetin 3. Günü hormon testi verdim sonuçlarım ; Tsh: 1.3 Lh: 10 Fsh: 7.2 Estradiol: 47.7 Prolaktin: 26 Progesteron: 0.22 Bu değerlerin içimde hamile kalmak için önemli olan değer hangisi acaba değerler normal mi ?
Annee026 Hatice333 yumurtlamayı anlamak için progesteron değerine belli bir zamanda bakılması gerekiyor diye hatırlıyorum canım
edasontr Hatice333 progesteronla anlasılıyor cnm deger kucuk adet zamanında degisirmi bilmem ama dusukse yumurtlama olmamıs o ay demektir 12-13 olması gerekiyordu sanırım
Hatice333 edasontr anladım canım değerler adet zamanı ve sonrası değişebiliyor doktoruma attım sonuçları ama daha yazmadı teşekkğr ederim
__mom1 edasontr progesterona 21.günde bakılır yumurtlama var mı yok mu diye adet olunca zaten yumurtlama beklenmiyor.
Meryemtolga edasontr canım bugun keseyi gördüm 20 mm 3 haftalik dedi doktor. Ama progesteron 8.16 cikti. Sorun var gibi. sence?
edasontr Hatice333 rica ederim cnmm digerleri iyi gibi ama prosgesteron adet zamanı degısıyorsa oda iyi yani 🥰
Annee026 Hatice333 bence normal yüksek yada düşük olsa kırmızı şekilde gözükürdü pek anlamıyorum yanlış bilgi de vermek istemem
Hatice333 Annee026 tamamdır canım doktorum sadece yumurtlaman geç oluyor dedi normal değerler dedi inşallah yakın zamanda güzel haber alırız
Sdyyld benim bildigim o ayki yumurtlama degerinin fsh gösterir o degerinde suan için ne cok iyi ne cok kötü arkadasım yumurtlaman olmus 10 un altı normal sayılıyor zaten progesteron hamile kalınca yükselir bebeğin rahime daha iyi tutunmasını saglar hatta eksrta olarakda progestan doktor hamile kaldıktan sonra veriyor .prolaktin de süt üretimiyle ilgili degerin tsh tiroid degerin
edasontr Sdyyld yok kız progesteron yumurtlamayı gosteriyormus doktor bende sadece onu aldı yoksa 21 de neden progesteron alsnlar ben daha yeni verdim yumurtlamana bakaılm dedi o degerime bktı sadece
edasontr __mom1 hım anladımmm cnm blmiyordum ben 21 cı gunde verdim 1.1 cıktı yarında kasık agrılarım basladı acaba 21 den sonra mı yumurtlamam oldu doktor yumurtlaama iyi olmamıs dedi ama sanki ben ondan snra yumurtlama oldu gbi oldu