Hshfhfnn Merhaba kızlar benim 2 tane oğlum var ve onlarda sabah ilk kustumda mide asiti kusamam afedersiniz böyle yeşildi şimdi tekrar hamileyim ve sabah bulantım sarı sizdede hiç böyle oldumu kız erkek sabah bulantısı farkediyormu daha cinsiyeti beli degil
Firstmomfirstchild Hshfhfnn bende kusuyorum sabahları düz renksız yakıcı bir sıvı kusuyorum :( cabucak gecse bu günler
_Anonimdenim Hshfhfnn ben sarı kusuyordum oğlumda hep yeşil hiç olmadı 😂 bence cınsıyetle alakası yok öyle şeylerle kafanızı yormayın ☺️
SevvaallEr Benımde ilk 3 ayımda hep öyleydi🫠 sarı renk cıkarıyordum sımdı 5 aylık oldu hala arada kusarım sarı bos mıdeden dolayı sanırım oyle demıstı doktorum ama alakası olurmu bılmem benım kızım olcak 🙋🏻♀️☺️
Hshfhfnn SevvaallEr bakın bence alaksi var eltime söyledim onun bebegide kız onunkide hep sariydi hiç yeşil görmedim dedi çünkü ben her iki oğlumda hiç sarı görmedim hep yeşildi hayırlısı insalh
Merveasyam Alakası olduğunu düşünmüyorum sarı kusuyorum bende ama midede Hiçbirşey olmadığı İçin sarı su gelir her zaman yeşil ilk defa duydum
Hshfhfnn Merveasyam vala her iki oğlumda yeşildi hata bende yeni sarı gördüm benimkiler hep yeşildi hata daha öncede düşük yaptığımda onlarda bile yeşildi
Merveasyam Hshfhfnn yok henüz belli değil ama , ben ilk kızımda hiç sarı kusmuyordum sabahları normal şeffaf renkte su , bence alakası yoktur cinsiyetle