betulpolat 37 oldu olalı her an gelebilir diye heyecan bastı yanında korku endişe tabiki mutluyum ama insan korkuyor 🫣 siz de durumlar ne
Youngmotherr betulpolat ben korkmuyorum doktorum kilo alımı durduysa yarın alacak ya da 1 hafta sonra o yüzden bekliyorum karnımda kilo alamıyorsa dışarı hayatta anne sütüyle büyür diye
Aslyllmmaazz betulpolat bende öyleyim alıcıları açtım resmen gece de sıcaktan uyuyamiyorum ufacık bi kıpırtı da bile acaba doğum mu geliyor diye bekliyorum öyle
rosemomm 37+4 deyim bende aynı şekilde normal mi sezeryan mı istiyorum hala emin değilim çatı muayenesinden sonra gözüm korktu yapabilir miyim yapamaz mıyım düşüncelerinden uyku kalmadı😢
betulpolat rosemomm çatı muayenemde daha hiç açılma yoktu bakalım hafta bir devam ediyorsunuz değil mi kontrole gitmeye
rosemomm betulpolat perşembe günü tekrar gideceğim bugün başka bir doktora gittim her şey normal ilerliyor gününü bekle dedi yani devlette muayene oldugum için tüm doktorların önceliği her şey normal oldugu sürece normal tercih ediyorlar