Youngmotherr Asafnur-11 36+6yım ben sağa sola bile dönemiyorum göbeğim izin vermio😂 yarın duruma göre doğum olacak zaten
1prensesannesi_ Asafnur-11 bnde 34+4 haftalık hamileyim uyku nedir unuttum bnde bı an önce zamanı gelse de dogursam diyorum 🥴 ama bu sefer çocuk agliycak yine uykusuz gecelere merhaba🤦😩🥺
Asafnur-11 Gebeysek1 8.5 aylık oldu ve sağa sola dönemiyorumm artk bel ağrıları hafiften sancılar bunları saymıyorum bile 🥴
Asafnur-11 Fatmauzun_ Bnde öyle diyorm artk sonra doğum sancıları uykusuz geceleri düşünüyorum pek bi fark olmuycak sanki😁
merveanberoglu Asafnur-11 bennn🥹 31 de başladı benim geceleri dönerken kuyruk sokumum çatır çutur ediyor resmen ağlicamm ağrıdan. Kasıklarımdada adet sancısı gibi sancılar oluyor
Anesiii merveanberoglu benim de çatır çatır ses geliyor normal mi acaba? Uyumak istiyorum ama sağa donuyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor nefes alamıyorum ne yapmam lazım acaba 30. Haftaya girdim
Tgcgkhn Asafnur-11 bacağıma vurmadı ama sancıdan dolayı 3 gün hastanede yattım kontrol altına almak için🤦🏼♀️
merveanberoglu Anesiii doktor normal diyor canım başı aşağıda olduğu için baskı yapıyor oda kasık bel ağrısına neden olur yapacak bişe yok diyor
Asafnur-11 Nrfsn46 Doktorm bna 8.5 aylık olduğunu söyledi bna daha gün vermedi 15 Ağustos ta randevum var o zaman verir sanırım
Tugrann-annesi0404 Asafnur-11 35 i bitirecem ama İnan tek derdimin ağrı olmasını isterdim. Eskiden beri de hemen uykuya dalamam şimdi doğuma az kaldı hiç uyuyamıyorum. Lavaboya kalkıyorum 3 saat uyanık kalıyorum. Bi de kaşıntı mide yanması cabası
Sebnem9593 Kızlar benim gündüz değil de sadece geceleri dönerken Boyle sanki büyük bir ağır yara gibi bisey de benimle dönüyor oyle bir acı oluyor 1dakika sonra geçiyor Hangi tarafa dönsem oyle oluyor