1palyaco Hangi ayda doğum yaptınız sıcak mıydı yoksa soğuk muydu ne gibi zorlukları oldu sizin için ? Merak ediyorum
Esila300920 1palyaco Eylül 15 de doğum yapmıştım . Bi zorluk çekmedim gibi . Sadece soğuk olmasın üşütmeyim diye sürekli yelek giydirildi 😂 ondan muzdariptim
Daisy0000 1palyaco 31gün önce doğum yaptım,kan ter içinde kalıyorum,özellikle emzirirken resmen buharlaşıyorum
Kalbiimde2can 1palyaco ilk oglum 01.07 dogmustu hic bir zorluk cekmedim cok sükür kisa kollu zibinlari giydirip cikiyordum evdede o sekilde kat kat giydirme derdi yok ohh simdikinide agustos gibi bekliyoruz bakalim🤭
Kukulikukuli12 1palyaco eylülde yaptım. Allahım 1 sene menopozlı gibi gezdim. Kışın Aralık subat arasında bile gece uyanıp 2 tshirt değiştiğimi bilirim. Bende o hormon atımınvok çok gec oldu 🥵🥵🥵🥵 Şimdi 2.ye hamileyim kasım sonu Aralık bası gibi dogum olacak bakalım hayırlısı 😄 Bebek için cok güzel ama zıbın üzerine tulum giydirdim koca kış. Yaza kadar büyüdü bile 😄
Maviev35 İlk doğumum 06,01.2020deydi o kadar güzel ki kış çocuğu olması. İzmir sıcak bir şehir olduğu için acaba üşür mü terler mi diye bir sorunum olmadı. Bu ikinci hamileliğimde ocakta olacak😉
Ilba_34 Maviev35 benimde ilk gebeliğim Ocak gibi görünüyor doğum inşAllah bizim de güzel geçer bende Ocak doğumluyum 😁
Birannis 2019 da Kasım 29 da doğum yaptım benim için guzeldi kışın çoğunlukla evde oluyorsun zaten çocuk yaza kendini toparlıyor şimdi yine aynı tarihe denk getirmek için çalışma yaptım ama 1 ay sekteye uğradı 28 Aralık gözüküyor 2. Doğum 😀
Agg0207 1palyaco 14 Aralık 2018 de doğum yaptım Kış bebrgi olması okadar guzelki zaten herkes evinde oluyo yaza kadar bebekte büyümüş oluyo rahat rahat çıkıyorsn dışarı.Simdide Ekimin ortasında doğum yapicam inşallah