Zeyzey055 Annetubiss ben ilk gebeligim de yedim 32 ye kadar çok kilo aldım 18 kilo ve erken doğurdum hep etken oldu benim dogumum da… şimdiden ekmek ve tuzu dengelersen cok almazsın kilo
Melal Dilediğim gibi yatabilmek yattığım gibi midemde ne varsa ağzıma gelmemesi midemin kötü olmucağını bile bile hunharca yemek yemek vs vs benim tek derdim midem😂
Eva__13 Melal aynen ya meğersem hayatın tadı tuzu yemekmiş ya😄boğa burcu olaraktan bu mide kusma olayı canımı çok sıkıyor ya🥲
Medine_yasar05 HappyMom yüz üstü uyumak ve rahatlıkla ev işlerimi yapmak dışarı çıkınca 5 dk sonra idralim gelmemesi istediğimi yediğimde midemin yanmaması
Ece0909_ HappyMom yüz üstü yatmayı çok özledim ama hamileliğimide eminim çok özlüceğimi düşünüyorum onun karnımda kıpırdadığını sağ tarafıma toplanmasını kısacası herşeyi 🥹
aysenr9918 HappyMom Kokoreç ve midyeyi özledim bir yorulmadan gezmeyi işlerimi halletmeyi özledim bu şekilde hep birilerinden yardım istiyorum ve sevmiyorum bu durumu
__mom1 25 haftadayım daha özlediğim bir şey yok. Bel bacak ağrısından dolayı rahat hareket edemiyorum her zaman ama çok önemli değil benim için. Bebeğin hareketlerini hissetmek bile mutlu ediyor
noluyosanagenemiross Sabah uyanınca şöyle güzel bir şekilde gerilmek 🤣 doğurdum ve çok güzel şekilde geriliyorum artık tüm vücudumla 🤩 kızım da gerilmeyi çok seviyor sanırım uykusunda falan uyanıp geriniyor😂😂🙈🙈
Ilkannelik41 Rahat rahat nefes alabilmek ilk gununden beri alerjik burnum tıkalı sürekli , yüz üstü uyumayı özledim bide
Zehra_Bahar MaviJournal Merhaba acaba gebeliğinizde de sigara içiyor musunuz? Benimde kafeinden çay kahve ve sigaradan midem bulanıyor ama sigarayı yine içiyorum malum tiryakiyiz 😢 ama çok korkuyorum bebeğime bir şey olur diye henüz 12+3’üm.
Santi Zehra_Bahar ben içiyorum ya bırakamadım ama 5 tane 7 falan çok şükür hersey yolunda şimdi 34 haftadayiz
MaviJournal Zehra_Bahar merhaba; öncesinde de sigara tiryakiliğim yoktu. 1 paket 1 aydan fazla gidiyordu bana. Keyif için bulundururdum otlanmamak için. Sigarayı ilk zamanlarda içtim. 34 haftalığım. Su ana kadar 5 dal anca içmişimdir toplam. Kahve 2-3 günde bir fincan. Çaydan çok uzak durmuyorum. Özellikle hamilelik döneminde canım çok çekiyor
Nurr12 Zehra_Bahar Canım yanlış anlama ama miden sigaradan bulanıyorken bırak çoğu gebe mide bulantım olsa da içmesem diye düşünüyor
Forever HappyMom off neler neler özledim benim herşey yaska olduğu icjn meyve yemek hamburger filan yemek rahat uyumak istediğim bütün elbiseleri giymek neler neler 😂