• Gebelik
  • Hamilelikte En Çok Özledikleriniz 💜

Annetubiss ben ilk gebeligim de yedim 32 ye kadar çok kilo aldım 18 kilo ve erken doğurdum hep etken oldu benim dogumum da… şimdiden ekmek ve tuzu dengelersen cok almazsın kilo

Dilediğim gibi yatabilmek yattığım gibi midemde ne varsa ağzıma gelmemesi midemin kötü olmucağını bile bile hunharca yemek yemek vs vs benim tek derdim midem😂

Kokoreç yemek bide mide yanmasını geçmesi korka korka birşeyler yiyorum

HappyMom yüz üstü uyumak ve rahatlıkla ev işlerimi yapmak dışarı çıkınca 5 dk sonra idralim gelmemesi istediğimi yediğimde midemin yanmaması

HappyMom yüz üstü yatmayı çok özledim ama hamileliğimide eminim çok özlüceğimi düşünüyorum onun karnımda kıpırdadığını sağ tarafıma toplanmasını kısacası herşeyi 🥹

HappyMom
    Kokoreç ve midyeyi özledim bir yorulmadan gezmeyi işlerimi halletmeyi özledim bu şekilde hep birilerinden yardım istiyorum ve sevmiyorum bu durumu

25 haftadayım daha özlediğim bir şey yok. Bel bacak ağrısından dolayı rahat hareket edemiyorum her zaman ama çok önemli değil benim için. Bebeğin hareketlerini hissetmek bile mutlu ediyor

Sabah uyanınca şöyle güzel bir şekilde gerilmek 🤣 doğurdum ve çok güzel şekilde geriliyorum artık tüm vücudumla 🤩 kızım da gerilmeyi çok seviyor sanırım uykusunda falan uyanıp geriniyor😂😂🙈🙈

Rahat rahat nefes alabilmek ilk gununden beri alerjik burnum tıkalı sürekli , yüz üstü uyumayı özledim bide

MaviJournal

Merhaba acaba gebeliğinizde de sigara içiyor musunuz? Benimde kafeinden çay kahve ve sigaradan midem bulanıyor ama sigarayı yine içiyorum malum tiryakiyiz 😢 ama çok korkuyorum bebeğime bir şey olur diye henüz 12+3’üm.

Ayyyy ben sırt üstü yatmaya özledim

Zehra_Bahar ben içiyorum ya bırakamadım ama 5 tane 7 falan çok şükür hersey yolunda şimdi 34 haftadayiz

Yüz üstü uyuyabilmekkkkk

HappyMom off neler neler özledim benim herşey yaska olduğu icjn meyve yemek hamburger filan yemek rahat uyumak istediğim bütün elbiseleri giymek neler neler 😂

Yüz üstü yatabilmek, kahve, kola 🥹 kolayı çok içmiyordum zaten ama bu aralar çok canım istiyor.