• Gebelik
  • Hamilelikte En Çok Özledikleriniz 💜

Hilalll28 şimdi ise sıradan kahvaltı yı yerken bile sonrasında burnundan gelmesi yani yanmalar bulantı.ve 37 hafta yım 6. Haftadan beri böyleyim 😖

HappyMom ben böbrek əməliyatı oldum 8ay yüz üsdü yatamadım .2yil sonra evlendim.hamileyim şu an ve yüz üsdü uyumayı cokkk isdiyorum.ve rahat uyumak bebeğe bir şey olur endişesine kapılıyorum .korkuyorum ilkde zaten düşük oldu

Zehra_Bahar başka bişi düşünün ya da keşke önce bırakıp sonra bebek düşünseydiniz🙈 umarım bırakırsınız en kısa zamanda 🫶

Zehra_Bahar Ne etki edeceğini bilemeyiz 15 senelik tiryakiyim bıraktım astım veya kalp hastası olma riski yüksek kıyamam bebeğime siz de içmeyin 🙏🏻

Yorulmadan gezmek,eski fit halim , her 2 saatte bir yemek yerine istediğm zaman yemek yiyebilmek

HappyMom bu 2. Hamileligim ikisinde de özlediğim ennn özlediğim özgürce yatabilmek 🤣🤣

Zehra_Bahar günde 2-3 tane içilebiliyormuş yoksa baş ağrısına kasılmaya sebep oluyormuş öyle diyorlar yani bunları tetikliyormuş insan kendini kastıkça bebekte etkilenirmiş

HappyMom neredeyse 7 aylık anne olarak dünyaya yeni bir canlı getirecek olan kudretli kadınlarımıza sesleniyorum….

İşi gücü bırakın.
      YAN GELİN YATIN 😭😭
      ÇÜNKÜ BU DÜNYA BAŞKA DÜNYA
      Sakince son kahveleri en huzurlu şekilde yudumlayıp tuvalette dahi en güzel zamanı geçirin 😂😂 sonra doğurun çünkü bu anları değil mumla kibritle bile arasan zor bulursun 😩😩 ühüüüüğğğ 😂😂😂😂

Ae3800 bu konuda da her doktor aynı şu kadar sayı iç demiyor ama çoğu prof.Dr’ lar bu konunun pazarlığı olmayacağını söylüyor

Cansuu55 günde 1 paket içiyorsa o kadar içmektense en azından 2-3 tane iç nefsini körlesin diyorlar zaten kendi doktorunada sorar burdakiler sadece fikir