bdenerigokce
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dayanamıyorum dayansam neden içeyim ki 😔😔
Hamilelikte En Çok Özledikleriniz 💜
HappyMom kot pantolon giymek🥹
Zehra_Bahar başka bişi düşünün ya da keşke önce bırakıp sonra bebek düşünseydiniz🙈 umarım bırakırsınız en kısa zamanda 🫶
Manikür pedikür kelle paça ciğer
@HappyMom Bulantısız kusmasız her istediğimi yiyebilmeyi
Zehra_Bahar Ne etki edeceğini bilemeyiz 15 senelik tiryakiyim bıraktım astım veya kalp hastası olma riski yüksek kıyamam bebeğime siz de içmeyin 🙏🏻
Yorulmadan gezmek,eski fit halim , her 2 saatte bir yemek yerine istediğm zaman yemek yiyebilmek
HappyMom bu 2. Hamileligim ikisinde de özlediğim ennn özlediğim özgürce yatabilmek 🤣🤣
Zehra_Bahar günde 2-3 tane içilebiliyormuş yoksa baş ağrısına kasılmaya sebep oluyormuş öyle diyorlar yani bunları tetikliyormuş insan kendini kastıkça bebekte etkilenirmiş
Zehra_Bahar çok mu içiyorsun
HappyMom neredeyse 7 aylık anne olarak dünyaya yeni bir canlı getirecek olan kudretli kadınlarımıza sesleniyorum….
İşi gücü bırakın.
YAN GELİN YATIN 😭😭
ÇÜNKÜ BU DÜNYA BAŞKA DÜNYA
Sakince son kahveleri en huzurlu şekilde yudumlayıp tuvalette dahi en güzel zamanı geçirin 😂😂 sonra doğurun çünkü bu anları değil mumla kibritle bile arasan zor bulursun 😩😩 ühüüüüğğğ 😂😂😂😂
cagla9094 Midye yemek zararlimi hamielleikle?
Yüz üstü yatabilmek kesinlikle…
HappyMom Midem yanmadan acı yemek, korkmadan uyumak vs