ElifKural Gebelik eğitimleri hakkında bilgisi olan veya eğitim alan nerede aldığınızı ve ücretsiz olup olmadığını bizlerede bilgi geçebilirmisiniz . Mesela ben eğitim almak istiyorum 19+5. günümdeyim Ve istanbul merterdeyim yenibosnadaki nisa hastanesindeki derya kanza gül doktara gidiyorum oralarda eğitim olup olmadığını bilen veya giden yönlendirebilecek arkadaşlar arıyorum kendimeee 🤗
ElifKural Sevilmesebebi bende yarı devlet yarı özel oluyor ama benim hastanemde eğitim varmı bilmiyorm siz nereye gidiyosunuz
Sevilmesebebi ElifKural valla aiyi oluyor bilgileniyorm ama doğumda görecem bakalım nefes egzersizi plates eğitimi emzirme doğum bakım falan bir sürü şey anlatıyorlar
ElifKural Sevilmesebebi süper ya nefes falan çok önemli gerçekten hem bunlar bizim için iyi şeyler yürüyüşte çok önemli diyolar
Sevilmesebebi ElifKural aynen canım günde 1 saat yürüyorum normal doğum için üğrı falan oluşmasın şişlik olmasın diye Dr um devamlı yürüyüş yapmamı söyledi
Sevilmesebebi ElifKural sen zaten harekette in canım ben çalışmıyorum boş boş oturuyorum mecbur yürüyorum
ElifKural Bende iş yerimde dolanıyorum sürekli oturma pozisyonundayım diye inşallah ödem oluşmaz hepimize kolaylıkla doğurmayı nasip etsin rabbim 🤲