Mlsfcr inanın ki o an sanki büyük bir mucize gerçekten herşeye korku tarafından bakmayın bebeğinizi merak edin doğduğu anı hayal edin inanki iyi diyecebilecek bir an asla unutulmaz hayata belki en güzel an düşünün bebeğinize kavuşuyorsunuz korkmaya gerçekten hiç gerek yok bnm hikayem tüp Bebek le çatlama iğneleri ile geçti şükür bebeğim ikizdi 12 haftalik birini kaybettim oğlumla devam ettik yolumuza 30 haftaya geldiğinde tabi benide korku sardı hep içimde vardı bana bişey olursa bebeğim kalırsa onu görmesem vs vs annelerin düşünceleri anlatmaya gerek yok 🥰😂sonra bir an önce doğsun istedim acaba kime bnziyor kucağıma almak için sabırsızdim taaaki erken doğum yapana kadar 😂 doğuma giderken içimde heyecan vardi Meryem suresi sürekli okudum ve bir çok kişiden rica ettim okudular
Bir kadının en güzel anı bebeğini doğurup büyütmek korkuya strese hiç gerek yok bomba gibi gidin endişe korku panikle gitmeyin doğuma kucağına alacağın ana odaklan 🥺🤭🤗 şimdiden rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda kurtarsın
Cennet annelerin ayaklarının altındadir sorumluluk Zorluk isteyen bir süreç Yusuf suresi Meryem suresi ayet el Kürsi bol dinleyin okuyabiliyorsaniz okuyun inanki çok rahatlatıyor 🥰 Kevser suresi korkuya çok iyi inşirah süresi ferahlık verir♥️