Kızlar merhaba tabiki bu konuyu direkt olarak buraya yazıp sizden doktor bilgisi beklemiyorum önce onu belirteyim. Daha önce Toxoplazma durumuna baktırdım tabiki 18 haftalık gebeyim ve evde bir kedim var. Her şey gayet güzel çıkmıştı bir sorun yoktu. Kedimi de biz büyüttük eşimle daha 3 aylık ama annesi bıraktığı zaman sahiplenip biberonla biz besledik hep. Minik oğlumda o yüzden böyle bir sıkıntı olma ihtimalini düşünmedim. Evde de çiğ ürünler vermemeye hep özen gösterdim salamı bile pişirip verdik onun da Toxoplazma olmaması adına. Hani kedi varsa evde diye soran olacaktır onlara şimdiden açıklama olsun. Neyse konuya gelecek olursam kasıklarımda inanılmaz bir gürültü ses vardı iki gündür. Sonra ishal oldum. Az önce tuvalete gittiğimde sadece idrarımı yaptım dışkımda görmedim fakat bu kıl kurdu olarak bahsedilen(siyah renk olan) şeyden gördüm. Yarın doktoruma randevu aldım Toxoplazma testini tekrar isteyeceğim. Bana Toxoplazması pozitif çıkan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen arkadaşlarımız varsa bilgi verebilir mi bu süreç nasıl işliyor? Şüphelendiğim durum bu şu an sizde ne gibi belirtiler oldu?