Lafayette Fuhrer ya sırtına kadar batıyor diyorlar bu bebekler, nevresimine felan yatağa yorgana bulasmıyormu, hani her gün zıbın yıkarız da, yatak yorganı mrak ettim. Biz de ilk bebegimizi bekliyoruz da:)
Fuhrer Lafayette tek kullanımlık alez var yatağın üstüne normal çarşaf ustunede tek kullanımlık alez ser e bebekte 20 tanesi 60 tl
Anneyiimmz Ozlem1661 kesinlikle en az 3 tane Müslin bolcaaaaa ağız mendili burun aspiratörü serum fizyolojik reflü yatağı ( e bebeğin kendi markası çok kötü asla almayın bebek kayıyor ) ama reflü yatağı kesin alın boğulmaması için kendinden eldivenli yeni doğan takımları sadece eldiven alınca bebeğin elinden düşüyor hiç takamadım 5 aylık bir anne olarak bunları söyleyebilirim sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz
Herhangibirisiiiiiii Anneyiimmz Merhaba ben park yatak alacağım içersinde yatağı olanlar var onun üzerine mi koyuluyo reflü yatağı yoksa sadece reflü yatağı alınsa olur mı bilginiz var mı
Herhangibirisiiiiiii 000 Merhaba beşiğin içine reflü yatağı demişsiniz ya, ben park yatak alacağım içersinde yatağı olanlar var onun üzerine mi koyuluyo reflü yatağı yoksa sadece reflü yatağı alınsa olur mı bilginiz var mı
000 Herhangibirisiiiiiii sorarsınız canım alırken bazılarının içinde kendinden oluyormuş olmayanlarda varmış ozaman mutlaka alın diyorlar
Anneyiimmz Herhangibirisiiiiiii beşik için ayrıyeten yatak almalısınız beşik ve yatağın üzerinede reflü yatağını koyun
Forever Mavi-koltuk hanımlar bilgi almak amaçlı soruyorum tırnak törpüsü mü yoksa tırnak makası mı almak daha sağlıklı ve mantıklı olur
Acaba-ne Forever tırnak makası işimi gördü törpü yada bildigimi makas şeklinde olanlarda değil klasik tırnak makası en iyisi
Zeynep-ece Ozlem1661 ben önce kıyafetlerle başladım kıyafetleri tamamladım dolap almadım çünkü çift kapılı dolabım vardı içine raf ekledim ve bebek için kullanışlı hale getirdim. Bütçem dahilinde her maaş aldığımda biseyler aldım ve 32 haftadayım herşeyi tamam sadece puset alacağım okadar
Acaba-ne Ozlem1661 Benim ikinci bebek tecrübeden söylüyorum en en lazım seyler bana lazım olanlar Kalin ve ince battaniye hastane çıkışı kıyafet zaten mevsime göre degisiyor Emzik ben verdim çok işime yaradı Pişik kremi Göğüs ucu kremi mutlaka Bebek sampuai Beşik ahşaplar gereksi portatif alacağım Bebek arabası Muslin örtü Bebek bakım çantası Bebek deterjani (toz sabun) Bebek kiyagetleri için leke çıkarıcı Bol bol ağız mendili Islak mendil ben ilk etapta yıkayarak kullanıyordum Alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü) Bebek yüzüne örtmek için yazma Süt pompasi benim işimi görmüştü baya Yedek çarşaf işte genel olarak nevresim seti Tırnak makası Bebeğe havlu lif Doğum çantasına size lazım olacakları ayarlarsiniz bunlar özellikle bana lazım olanlar kullandiklarim ve tekrar kullanacağım seyler
Cekilmezbirkiz Asla bez stoğu yapmam diyordum tavsiye de etmiyorum ( oğlum da elimde kalan bezler olmuştu ) ama mecburen bende stok yaptım. Her numaradan 200 adet aldım 1-2-3-4 gelecek ay maaşlar yatsın 4 numaradan bi 200 daha alırım sanırım. Ekonomi “ uçuşa” geçtiği için mecbur kalıyoruz. Yoksa evde yer tutmasına bende bayılmıyorum 🫠🤣
Buhara Ozlem1661 bende sizin fikriğnizdeyim öncelikle indirimli bebek kıyafeti bazıları pahalı olsa da breezede var uygulama indirip alabilirsiniz 60tlye bebek tulumu oluyor bazen hasatene çıkışı onlu 146tl ye bulunuyor ben baya aldım tavsiye ederim . Bide gebelik okulunda gümüş kapağa hiç gerek yok almayın dediler bende öyle düşündüm bide süt sağma makinası çok pahalı ve gereksiz fazla kullanılmaması gerekiyormuş temiz cam şişe ile çok kolay halledilebilirmiş bunları söyleyebilirim 😊 doğal fırça ve tarak -mermerşahi bez ( metrelik aldım banyo sonrası kucağa almak için mendil olarak kendim kestim. -kendinize bolca atlet (teriniz asla soğumamalı) -
Mavi-koltuk Mercimeek 😂daha vardır da şimdilik bu. banyo setini açmamışım mesela aklıma gelen bir şeyi tavsiye edeyim ağız mendili bol alı hem bebek banyosunda ,hem de göğüs pedi olarak kendiniz için de kullanabilirsiniz.sünger ve göğüs pamuğu gibi gereksiz şeyler almamış olursunuz.
Forever bdenerigokce ben aldım ahşap ayaklı memnunum henüz kullanmak nasip olmasa da https://ty.gl/xc831q09rw nutureza yazabilirsiniz Trendyola. Park beşik için 3-5 bin verilmesine üzülüyorum gerçekten bayağı uygun burada bakabilirsiniz
Canimucizem Ozlem1661 bence bu zam festivalinde direk büyük kalemleri halledin derim bir de ben kıyafet olarak sadece yenidoğan aldım bütün eksiklerim bitince 3-6 tarzı şeylere gidicem en önemli olanları aldım şuan için bu şekilde ilerleyebilirsiniz ilk etapta beşik ve bebek arabasını hallettik sonrası hastane çıkışı ve gerekli olan kıyafetler sonrasında bakım ürünleri bez alt açma gibi ilerledim küçük kalemleri en sona bıraktım bütçe kalırsa ilerleyen dönemlerin kıyafetlerini alicam